Zuzia24
Fanka BB :)
to ja już nie mogę mieć dzieci??![]()

p.s. male cycki tez sa super ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja już nie mogę mieć dzieci??![]()
czyli, że co tutaj sie towarzystwo przeniosło?
żeś musiała wyjechac z tym kościółkiem... dziekuję bardzo.....czy chodzę ? ale za to oglądam codziennie z odległości 100 m.
![]()
ja mam jak piąstki niemowlaka a wykarmiłam moich 3 i w szpitalu przynosili mi 2 niedożywionych jak rodziłam Kamilaa chodzi mi o to, że ludziom się kojarzy, że matki karmiące to muszą mieć wielkie balony :/
o proszę jaka mlekodajka, nawet obcym dawałaja mam jak piąstki niemowlaka a wykarmiłam moich 3 i w szpitalu przynosili mi 2 niedożywionych jak rodziłam Kamila
jak biorą to daje jak dają to bioręo proszę jaka mlekodajka, nawet obcym dawała![]()
no właśnie można mieć cycki jak murzynka w Kongo i nie karmić, a można mieć małe i wykarmić pół miasta - nie ma reguły.:-)