reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
ja nie kupuję nie mam miejsca na kolejne meble :-):-):-), już teraz wszystko na kupę i jak odkurzam to mnie szlak trafia bo muszę przenosić manele z konta w kont
mam to samo a poza tym wydaje mi sie jako zbedny wydatek. przeciez mozna dziecko polozyc na podlodze :cool2: z Zuzia jego nie mialam i teraz tez nie bede miala:sorry2:

my chyba kupujemy (z tym że taki drewniany, którym można sobie regulować kształt), mamy kominek, który działa u nas od jesieni do wiosny, chwila nieuwagi i może być tragedia. Oprócz tego wszystko w domu ma ostre kanty (chyba jak na złość), w kuchni to już w ogóle, mamy uchwyty do szafek prostokątne z metalu, ostre jak jasny gwint, sama sobie kilka razy o nie rękę rozwaliłam do krwi jak źle je otwierałam ;/
Lada chwila kupujemy bramki rozporowe na schody.

o taki
kojec%20taras.png

h%20z.png

l8t.png

Ostatnia edycja:
reklama
z allegro, w cholerę mają tego :D
nam akurat się przyda, bo mamy na dole domu otwartą przestrzeń przedpokój-kuchnia-salon, na górze tego nie wciśniemy nigdzie, ale tam nie ma takiej potrzeby, no i do ogrodu się przyda.

nie wiem jeszcze jak z teściową, bo naprawdę przestrzeń wolna jest bardzo duża....a teściowa robiła nam awanturę nawet o to że w salonie stoi krzesełko do karmienia i jej miejsce zajmuje :| o wózek też była draka....oczywiście po jakimś czasie przestała się czepiać i krzesełko z wózkiem stoją w salonie, ale nie wiem co dalej będzie... :D

Do góry