gratulkimusze sie Wam pochwalicOd 17.08 zacynam prace w mothercare
jako zastepca kierownika.
reklama
ana545
Mama Gabrysia
habcia gratulacje mam nadziejeze praca bedzie Tobie odpowiadac 
pbg ja tez myslalam o czyms takim napisz jak sluzy
dziewczyny czy ktoras juz kupila ma zamiar kupic kojec ja sie czaje na taki chico open sea
http://allegro.pl/item708352810_chicco_kojec_open_sea_nowosc_2009_tani_kurier.html
co sadzicie?

pbg ja tez myslalam o czyms takim napisz jak sluzy
dziewczyny czy ktoras juz kupila ma zamiar kupic kojec ja sie czaje na taki chico open sea
http://allegro.pl/item708352810_chicco_kojec_open_sea_nowosc_2009_tani_kurier.html
co sadzicie?
Ostatnia edycja:
zapmarta
Karolkowa mama
ana, my mamy kojec, choć wydaje mi się, że bardziej stabilny.
Tylko nie wypróbowany jeszcze :-)
Tylko nie wypróbowany jeszcze :-)
aga221122
mama Jurandzika :))
ja nie kupuję nie mam miejsca na kolejne meble :-):-):-), już teraz wszystko na kupę i jak odkurzam to mnie szlak trafia bo muszę przenosić manele z konta w kont
Zuzia24
Fanka BB :)
mam to samo a poza tym wydaje mi sie jako zbedny wydatek. przeciez mozna dziecko polozyc na podlodzeja nie kupuję nie mam miejsca na kolejne meble :-):-):-), już teraz wszystko na kupę i jak odkurzam to mnie szlak trafia bo muszę przenosić manele z konta w kont

larkaa
my chyba kupujemy (z tym że taki drewniany, którym można sobie regulować kształt), mamy kominek, który działa u nas od jesieni do wiosny, chwila nieuwagi i może być tragedia. Oprócz tego wszystko w domu ma ostre kanty (chyba jak na złość), w kuchni to już w ogóle, mamy uchwyty do szafek prostokątne z metalu, ostre jak jasny gwint, sama sobie kilka razy o nie rękę rozwaliłam do krwi jak źle je otwierałam ;/
Lada chwila kupujemy bramki rozporowe na schody.
o taki
Lada chwila kupujemy bramki rozporowe na schody.
o taki

Ostatnia edycja:
Zuzia24
larkaa skad cos takiego wytrzasnelas
to jest super jak ma sie duzy dom a przynajmniej duzy pokoj gdzie sie prawie caly czas przesiaduje

reklama
larkaa
z allegro, w cholerę mają tego
nam akurat się przyda, bo mamy na dole domu otwartą przestrzeń przedpokój-kuchnia-salon, na górze tego nie wciśniemy nigdzie, ale tam nie ma takiej potrzeby, no i do ogrodu się przyda.
nie wiem jeszcze jak z teściową, bo naprawdę przestrzeń wolna jest bardzo duża....a teściowa robiła nam awanturę nawet o to że w salonie stoi krzesełko do karmienia i jej miejsce zajmuje :| o wózek też była draka....oczywiście po jakimś czasie przestała się czepiać i krzesełko z wózkiem stoją w salonie, ale nie wiem co dalej będzie...
nam akurat się przyda, bo mamy na dole domu otwartą przestrzeń przedpokój-kuchnia-salon, na górze tego nie wciśniemy nigdzie, ale tam nie ma takiej potrzeby, no i do ogrodu się przyda.
nie wiem jeszcze jak z teściową, bo naprawdę przestrzeń wolna jest bardzo duża....a teściowa robiła nam awanturę nawet o to że w salonie stoi krzesełko do karmienia i jej miejsce zajmuje :| o wózek też była draka....oczywiście po jakimś czasie przestała się czepiać i krzesełko z wózkiem stoją w salonie, ale nie wiem co dalej będzie...
Podziel się: