reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Nimfii dopiero zwocilam uwage na cene tej sukienki i na inne jego przedmioty. jestem w szoku :szok::szok::szok: jakie sliczne rzeczy maja i w jakich cenach :szok: no i oczywiscie sprawdzilam od razu komentarze i100%pozytywow... az mnie korci cosik kupic :sorry2:

znalazlam jeszcze jednego sprzedawce ktory trz sprzedaje ubrania z tajlandii :tak: u tego moja kolezanka kupowala juz sukienki i jest sprawdzony. w ciagu 7 dni przysyla zamowienia

kupilam soebie taka sukienke na slub (czarna)
DS-HJxh ELEGANCKA SUKIENKA SATYNA LATO 2009 (704121409) - Aukcje internetowe Allegro

i jeszcze taka do chodzenia na codzien ;-) (czarna)
DS-NHxx Sukienka SEXY Dekolt Japan Style Lato 2009 (701880821) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
larkaa bo jak możesz szpecić wózkiem w jej Wersalu ;-):-D;-) nienormalna jakaś. Z drugiej strony nie ma co się jej dziwić bo urządzała dom dla siebie, a więcej dzieci już ona mieć nie będzie... Kojec fajny, ale rzeczywiście wielki, przez co poręczny w wielkim salonie czy na tarasie. A czy w ogrodzie jest potrzebny?:confused:

my chyba kupujemy (z tym że taki drewniany, którym można sobie regulować kształt), mamy kominek, który działa u nas od jesieni do wiosny, chwila nieuwagi i może być tragedia. Oprócz tego wszystko w domu ma ostre kanty (chyba jak na złość), w kuchni to już w ogóle, mamy uchwyty do szafek prostokątne z metalu, ostre jak jasny gwint, sama sobie kilka razy o nie rękę rozwaliłam do krwi jak źle je otwierałam ;/
Lada chwila kupujemy bramki rozporowe na schody.
no ten to jest ekstra larkaa drugi weź dla teściowej tylko z przykrywką

Nam się kojec przyda, bo mam trzy koty, które uwielbiają być zawsze tam gdzie my. Karol pewnie będzie dzielił się z nimi swoimi zabawkami a tego bym nie chciała. :-)

nimfi no ta się na daje na ślub i jest bardzo ładna :-):-):-), a za tą cenę :szok::szok::szok:. Znajduje czasem fajne rzeczy za dobrą cenę ale ta:szok::szok::szok:

i tu się zgodzę z Agą - kup, nawet jak się okaże szajsem, to jedne wesele na bank wytrzyma :tak:

A tak na marginesie to pracując w dużych Centrach Handlowych i przechodząc przez zaplecza trochę się napatrzyłam i nasłuchałam od koleżanek z różnych sklepów. Cena nie zawsze idzie w parze z jakością i odwrotnie. Niestety praktyki jednego salonu jubilerskiego, są nie na wątek otwarty. Ja rezygnując z pracy tam, nawet nie patrzę już w gablotę...

reklama
i tu się zgodzę z Agą - kup, nawet jak się okaże szajsem, to jedne wesele na bank wytrzyma :tak:

A tak na marginesie to pracując w dużych Centrach Handlowych i przechodząc przez zaplecza trochę się napatrzyłam i nasłuchałam od koleżanek z różnych sklepów. Cena nie zawsze idzie w parze z jakością i odwrotnie. Niestety praktyki jednego salonu jubilerskiego, są nie na wątek otwarty. Ja rezygnując z pracy tam, nawet nie patrzę już w gablotę...

:tak::tak:

moja kolezanka kupowala juz od nich ubrania i wszystkie bardzo dobrej jakosci :tak: jak zobaczylam ta kolezanke na poprzednim weselu w sukience to nie uwierzylam jej ze kosztowala tylko 20zl :sorry2: bylam przekonana ze dala za nia ze 200zl, dopiero jak pokazala mi link tego sprzedawcy to uwierzylam :tak: no i jakbysmy nie mieli kryzysu finansowego w tym miesiacu to kupilabym od razu wiecej rzeczy :-D

Do góry