reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Nic nie rozumiem, co do mnie piszesz.
Ani ładu, ani składu, a przyciski z kropkami i przecinkami to chyba odpadły od klawiatury :)

ja próbowałam nie zwracać uwagi i się wczytywać, ale no nie raz nie da rady... A ty larkaa to też niezła małpa czasem jesteś :rofl2::-D:rofl2:

przypomniało mi się, że to wątek o zakupach :-)
kupiłam taką matę do wanny
http://www.mothercare.com/richContent/B001NZFW4A
jeszcze na to za wcześnie, ale była w promocji... Już teraz szału dostaję jak kąpię Zuzię, bo ma jakąś wanienkę za małą, a ona się szarpie, macha rączkami, nóżkami, czekam z niecierpliwością aż w koncu porządnie usiądzie:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
świat bez małp byłby nudny :p
widac ze humor dopisuje pomimo nie do konca przespanej nocy :-p

pbg fajniutka mata do wanny. my juz od dawna Maje kapiemy w wannie bo mielismy jakas bardzo mala ta wanienke i jak skonczyla 3 miesiace to juz sie nie miescila w niej :shocked2:a w wannie podkladam jej pieluszke coby sie nie slizgala za bardzo

my kąpiemy małą w dużej wannie od kiedy skończyła miesiąc, bez żadnych podkładek, kładziemy bezpośrednio na dno wanny ;)

ja próbowałam nie zwracać uwagi i się wczytywać, ale no nie raz nie da rady... A ty larkaa to też niezła małpa czasem jesteś :rofl2::-D:rofl2:

przypomniało mi się, że to wątek o zakupach :-)
kupiłam taką matę do wanny
http://www.mothercare.com/richContent/B001NZFW4A
jeszcze na to za wcześnie, ale była w promocji... Już teraz szału dostaję jak kąpię Zuzię, bo ma jakąś wanienkę za małą, a ona się szarpie, macha rączkami, nóżkami, czekam z niecierpliwością aż w koncu porządnie usiądzie:sorry2:

musze sie Wam pochwalic :) Od 17.08 zacynam prace w mothercare :D jako zastepca kierownika.

nimfii fajna, ale jak dla mnie na wesele się nie nadaj, na wyjście do kawiarni tak, ja bym na wesele nie poszła w takiej;-);-);-)

i tu się mylisz kuliżanko :tak:

Nie wiem czy ktos zauwazył czym różnią się te kiecki nimfii od Agi.... Ceną kochane i firmą :-p:-p:-p. Nie każdego stać na wydanie 400 zł na jedną noc. ;-)Nimfi mnie się kiecucha podoba.:tak:I cena przyzwoita.:tak:Co region to inna moda weselna.:tak:

A mi sie kiecka Nimfii podoba, tylko, czy wypada pojsc w bialej sukience na wesele?:sorry2:

A co do ceny, to wydaje mi sie, ze to przez to, ze szyja je w Chinach, Tajlandii itd. i omijaja posrednikow, ktorzy robia na tym zloty interes. I tu musze sie przyznac, ze ja tez sie skusilam na kiecke z Chin, poczytalam komentarze i juz zamowilam, bo bedzie mnie kosztowala ok. 500 zl. Z tym ze dla pewnosci nie podalam wymiarow, tylko poprosilam o konkretny rozmiar dopasowany do mojego wzrostu. A wyglada tak

od tego sprzedawcy kupila sukienke moja kolezanka i tez kosztowala 20 zl. Jej sukienka jest bardzo porzadnie zrobiona i strasznie mnie to dziwi ze potrafia w Tajlandi sprzedac sukienke za 20 zl ktora w innych sklepach kosztowalaby 200zl :-)

Tej ktorej link podalam sobie nie kupie bo jest za dluga :tak: ale oni maja inne ladne rzeczy i powiem wam ze najchetniej kupilabym sobie od nich kilka sukienek ;-) one sa takie ze pasuja na kazda okazje - na codzien, w czasie lata i na jakies wyjscia :tak:

ale to chyba nie o ślubną kieckę chodzi a o weselną :-p:-p:-p

pewnie ze chodzilo o sukienke na wesele na ktore ide ;-)

ale oni maja tez piekne biale sukienki :tak: wiec jakbym brala slub teraz to moze bym sie pokusila na sukienke od nich :-p bo ta w ktorej bylam u siebie na ślubie mi sie nie podobala :sorry2:

reklama
Nimfii dopiero zwocilam uwage na cene tej sukienki i na inne jego przedmioty. jestem w szoku :szok::szok::szok: jakie sliczne rzeczy maja i w jakich cenach :szok: no i oczywiscie sprawdzilam od razu komentarze i100%pozytywow... az mnie korci cosik kupic :sorry2:

Do góry