reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
mam mam znalazłam, tu sobie pooglądajcie wszystkie biuściaste mniej lub bardziej :-)
Marki
Ja już mężowi zapowiedziałam że chcę połowę asortymentu :-)))

nimfii a sukienka booooooooooooska, szkoda że nie mam konta na allegro

aga bo ty odmieniec jesteś:cool2: dla mnie super ja bym poszła
no ja jestem odmieniec, tzn ja wiem czy odmieniec :-p:-p:-p, mam gust jaki mam:-p:-p:-p. Mój gust to taki: są okazje gdzie należy się elegancko ubrać, facet ma mieć koszulę z długim rękawem i nie ma to znaczenia, że lato, są okazje że buty sportowe zakładam, a są okazje że idę w szpilkach:-p:-p:-p. Ja na wesele tego typu kieckę bym założyła (nie o cenę chodzi, tylko krój):
LUKSUSOWA SUKNIA ZOLTY TULIPAN *APART* r.44 (703463693) - Aukcje internetowe Allegro
VO546*APART IMPRESSIONS - cudowna sukienka r.42 (697442297) - Aukcje internetowe Allegro
APART *** MIEDZIANY SZOK !!! PAJETKI r. 36 (706976652) - Aukcje internetowe Allegro
APART wieczorowa balowa suknia 38/40 (700041879) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry