reklama
pbg
mama Zuzanki ;)
a ja sobie mogę pomarzyć o ładnej bieliźnie, ja zaopatruje się na dziale dziecięcym![]()

nimfii jak dla mnie kiecka spoko, na wesele tez się nada
aga to zależy na jakie się imprezy chodzi, bo na wiejskim weselu w remizie przystoi więcej niż w muzeum po kopcem Kościuszki ;-)
ooooo no pewnie , że tak.to zależy na jakie się imprezy chodzi, bo na wiejskim weselu w remizie przystoi więcej niż w muzeum po kopcem Kościuszki ;-)

larkaa
Fanka BB :)
larkaa czytałam co napisałaś o mnie dobrze że dopiero teraz to co że mam 152cm ale za to mam swoje lata bo widzę że jestem tu jedna ze starszych aga super kiecka
Nic nie rozumiem, co do mnie piszesz.
Ani ładu, ani składu, a przyciski z kropkami i przecinkami to chyba odpadły od klawiatury
Ani ładu, ani składu, a przyciski z kropkami i przecinkami to chyba odpadły od klawiatury![]()

reklama
Zuzia24
Fanka BB :)
a ja mam kurna jakiegoś pecha, bo mam najbardziej standardowy wymiar biustu 70-75 B/C, no i kurna połowa bab na świecie się w to mieści. No i przez to jak lecę na super promocje, to dla siebie znajduję tam pusty wieszak
;-)
mam to samo

Ani ładu, ani składu, a przyciski z kropkami i przecinkami to chyba odpadły od klawiatury![]()

a sukienki Aga to Ty zapodalas

Nimfii Twoja tez mi sie podobala i chyba tez bym poszla w niej na wesele
Podziel się: