reklama
aga221122
mama Jurandzika :))
a na wesele mojej sis mialam taką kieckę
APART wieczorowa balowa suknia 34 (703489499) - Aukcje internetowe Allegro
nie wyglądałam w niej tak jak chciałąm bo byłam już 20 tygodniu ciąży, a kupiłam ją jak jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży.
Nimfi może chcesz odkupić mam do sprzedania, rozmiar M
APART wieczorowa balowa suknia 34 (703489499) - Aukcje internetowe Allegro
nie wyglądałam w niej tak jak chciałąm bo byłam już 20 tygodniu ciąży, a kupiłam ją jak jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży.
Nimfi może chcesz odkupić mam do sprzedania, rozmiar M
i tu się mylisz kuliżankolarkaa czytałam co napisałaś o mnie dobrze że dopiero teraz to co że mam 152cm ale za to mam swoje lata bo widzę że jestem tu jedna ze starszych aga super kiecka

Nie wiem czy ktos zauwazył czym różnią się te kiecki nimfii od Agi.... Ceną kochane i firmą

aga221122
mama Jurandzika :))

A mi sie kiecka Nimfii podoba, tylko, czy wypada pojsc w bialej sukience na wesele?
A co do ceny, to wydaje mi sie, ze to przez to, ze szyja je w Chinach, Tajlandii itd. i omijaja posrednikow, ktorzy robia na tym zloty interes. I tu musze sie przyznac, ze ja tez sie skusilam na kiecke z Chin, poczytalam komentarze i juz zamowilam, bo bedzie mnie kosztowala ok. 500 zl. Z tym ze dla pewnosci nie podalam wymiarow, tylko poprosilam o konkretny rozmiar dopasowany do mojego wzrostu. A wyglada tak

A co do ceny, to wydaje mi sie, ze to przez to, ze szyja je w Chinach, Tajlandii itd. i omijaja posrednikow, ktorzy robia na tym zloty interes. I tu musze sie przyznac, ze ja tez sie skusilam na kiecke z Chin, poczytalam komentarze i juz zamowilam, bo bedzie mnie kosztowala ok. 500 zl. Z tym ze dla pewnosci nie podalam wymiarow, tylko poprosilam o konkretny rozmiar dopasowany do mojego wzrostu. A wyglada tak
Załączniki
agi0506
Fanka BB :)
TUNIKA SUKIENKA SWETEREK SUKIENKI NOWA MINI KOLORY (700288271) - Aukcje internetowe Allegro
SUKIENKI na każdą OKAZJĘ Mix KOLORÓW !! R. M (696971865) - Aukcje internetowe Allegro fajna sukienka taka delikatna
ogólnie lubię tuniki
SUKIENKI na każdą OKAZJĘ Mix KOLORÓW !! R. M (696971865) - Aukcje internetowe Allegro fajna sukienka taka delikatna
ogólnie lubię tuniki
reklama
w takim czymś to ja w ciąży chodziłam ( tym pierwszym)
Dziewczyny nie obraźcie się, ale ja jakbym nie miała co z kasą zrobić też inwestowała bym w dobra materialne.... czymże jest dla kogos majętnego kupienie kieckio nawet i za 1000zł? Dla ubogiego to igła w stogu siana.

Dziewczyny nie obraźcie się, ale ja jakbym nie miała co z kasą zrobić też inwestowała bym w dobra materialne.... czymże jest dla kogos majętnego kupienie kieckio nawet i za 1000zł? Dla ubogiego to igła w stogu siana.
Podziel się: