reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
larkaa czytałam co napisałaś o mnie dobrze że dopiero teraz to co że mam 152cm ale za to mam swoje lata bo widzę że jestem tu jedna ze starszych aga super kiecka

larkaa czytałam co napisałaś o mnie dobrze że dopiero teraz to co że mam 152cm ale za to mam swoje lata bo widzę że jestem tu jedna ze starszych aga super kiecka
i tu się mylisz kuliżanko :tak:

Nie wiem czy ktos zauwazył czym różnią się te kiecki nimfii od Agi.... Ceną kochane i firmą :-p:-p:-p. Nie każdego stać na wydanie 400 zł na jedną noc. ;-)Nimfi mnie się kiecucha podoba.:tak:I cena przyzwoita.:tak:Co region to inna moda weselna.:tak:

taaa... ty Aga pewnie po znajomości kupiłaś od handlarzy a teraz wykręcasz kota ogonem... i pokazuje kiecuchy by nam slina ciekła....:dry:

A mi sie kiecka Nimfii podoba, tylko, czy wypada pojsc w bialej sukience na wesele?:sorry2:

A co do ceny, to wydaje mi sie, ze to przez to, ze szyja je w Chinach, Tajlandii itd. i omijaja posrednikow, ktorzy robia na tym zloty interes. I tu musze sie przyznac, ze ja tez sie skusilam na kiecke z Chin, poczytalam komentarze i juz zamowilam, bo bedzie mnie kosztowala ok. 500 zl. Z tym ze dla pewnosci nie podalam wymiarow, tylko poprosilam o konkretny rozmiar dopasowany do mojego wzrostu. A wyglada tak

Załączniki

• 104[1].jpg
    104[1].jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 46
  • 105[1].jpg
    105[1].jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 53
reklama
w takim czymś to ja w ciąży chodziłam ( tym pierwszym):tak:

Dziewczyny nie obraźcie się, ale ja jakbym nie miała co z kasą zrobić też inwestowała bym w dobra materialne.... czymże jest dla kogos majętnego kupienie kieckio nawet i za 1000zł? Dla ubogiego to igła w stogu siana.

Do góry