reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

pbg tak mi się wydawało, ale nie byłam pewna a leniowi nie chciało się szukać:sorry: ja mam zielono czarny. właściwie to denerwuje mnie ten plecaczek zamiast normalnego kosza na zakupy ale już się przyzwyczaiłam;-) i też planujemy na wiosnę kupić parasolkę dla młodego:tak:

reklama
Anius mój wózek jest bardzo stabilny lepszego nie widziałam sorki widziałam za 5tyś ale to już lekka przesada a ja dostałam ten wózek w prezencie

Moj wozek wielofunkcujny kosztowal 500zl nowy ;-) ale juz nie jestem z niego bardzo zadowolona bo przy zakupie wydawal sie byc lekki a tym czasem jest tak ciezki ze nie mam szans sama go zniesc ze schodow :zawstydzona/y: zaczynam sie rozgladac za jakas tania parasolka bo juz mi skzoda wydawac duzo pieniedzy na wozek ktory posluzy jakis czas a potem pojdzie w odstawke

taka prawda że każda z nas ma wózek i nie ważne jaki najważniejszy by był funkcjonalny i żeby dziecko dobrze się w nim czuło ja sama bym nie wydała na wózek tyle ale moi rodzice kupili dla wnuczka i będzie służył jeszcze dla mojej siory dziecka jak kiedyś będzie miała

Anius mój wózek jest bardzo stabilny lepszego nie widziałam
agi, larkaa ma rację, samochwała z Ciebie :-p
Nie każdy ma teściów, którzy zasponsorują im wózek :-p
Każda z nas ma najlepszy wózek na świecie, i nie ważne czy kosztował 1 zł czy 5 000zł. Najważniejsze, że wózek jest i że rodzice sami go sobie wybrali.

kupiliśmy dziś dla Kaliny słynnego konika Sassy, ale ma radochę :)
konik1.jpg

reklama
Do góry