reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

to ty masz taki wózek czy chciałabyś mieć, bo nie rozumiem... jak się chciałaś pochwalić, że taki drogi to rzeczywiście - drogi i jak bez fotelika to zdecydowanie przepłacony

".

:tak::tak:przeplacony... w sklepie niedaleko mnie maja podobne wozki z gondolka, spacerowka, i fotelikiem za 1300zl :-) ale sa naprawde sliczne i zaluje ze ich wczesniej nie zauwazylam bo bym kupila taki zamiast wielofunkcjonalnego ktory mam

no a te ubranka to niby rozmiar powyzej 86 ale niekoniecznie wejda na roczne dziecko bo ja juz teraz wkladam Mackowi rozmiar 6-9 oraz 9-12 msc bo ubranka z Angli sa jakos zanizone i musze mu juz zakaldac rozmiar 80 ( z Polskich ubran) chociaz moj maluszek jeszcze nie ma nawet 70cm dlugosci

Ostatnia edycja:
reklama
z tymi ubrankami to juz niczego nie kupuje z takim wyprzedzeniem. mlody wyglada na 8 miesieczne dziecko i nosi juz rzeczy na 9-12 m-cy, w gondoli sie nie miesci bo za długi i mnóstwo super rzeczy na jesien kupionych przez moja mame, schowam nietknietych do kartonu na jakies inne dziecko...i tez tych wszystkich super jeansów i sztywnch sztruksów mu nie wkładam - wole dresiki, bawełnianie spodnie, albo cienki, miękki jeans. jak na jesien jeszcze nie bedzie chodzil to pewnie i tak zamiast kurtek bede mu wkładac cienkie kombinezony, bo dla mnie to najlepszy wynalazek :-)

agi my mamy Tako jumpera, któraś z małych lutowych dziewczynek też ma taki czerwony bo ostatnio na zdjęciu widziałam;-) ja jestem zadowolona:tak: te ubranka faktycznie bardzo ładne, takie dorosłe, ale też wolę nie kupować z wyprzedzeniem bo potem będzie mi szkoda,że nie miałam okazji założyć młodemu:-)

Nom ja np dostalam jesienne ubrania ktore sa teraz dobre na macka a nie moge ich mu zalozyc bo za goraco, niestety jak sie schlodzi to one juz nie beda na niego dobre wiec znow pozostanie mi tylko je sprzedac :nerd:

a co do wózka mojego to w internecie jest droższy a naprawdę jest dobry jest i ma dużo funkcji dzisiaj u mnie w mieście 2 widziałam taki ogólnie są tylko dwa ale fajnie jest się wyróżniać a to jest wózek poprostu dla dziecka a ma być wygodny

Ja tam na wózkach sie nie znam. Dostałam zwykłą spacerówkę tzw. parasolkę od koleżanki za przysłowiowe 1zł i jestem happy. :tak::-)

Biorąc przykład w larkii zakupiłam zoo , ale to Amelii zoo jest piankowe:tak:. Miałam kiedyś już wkleić foto lub link ale nigdzie takiego samego zoo nie mogę znaleźć:confused2:. A naprawdę warto. Koszt takiej przyjemności 25 zł ( za 11 elementów) a radość bezcenna.:-D

agi ten wózek co pokazałaś to nawet na allegro jest sporo tańszy;-) ale jak dla mnie to wygląda mało stabilnie, bałabym się że mi się złoży, wolę coś bardziej tradycyjnego:-)
ostatnio widziałam u siebie w parku babkę z takim dziwnym wózkiem. wygklądało to jak noga od krzesła obrotowego i do tego przymocowane coś w stylu takiego krzesełka do roweru, co się czasem do dorozłego zakłada i wozi dziecko na bagażniku. no i to dziecko było prawie na wysokości twarzy mamy:-p ale jasno napisałam:-p:-p przechodziłam kilka razy obok, żeby zobaczyć nazwę tego pojazdu ale zapomniałam a na allegro nawet czegoś podobnego nie widzę:confused2:

Nom ja np dostalam jesienne ubrania ktore sa teraz dobre na macka a nie moge ich mu zalozyc bo za goraco, niestety jak sie schlodzi to one juz nie beda na niego dobre wiec znow pozostanie mi tylko je sprzedac :nerd:

Mam to samo wiele rzeczy Gabrys niegdy nie zalozy bo wyrosnie jak takie cieple beda potrzebne takze nie kupuje nic na zapas:tak:
J jakie zoo chodzi o puzzle piankowe?

agi my mamy Tako jumpera, któraś z małych lutowych dziewczynek też ma taki czerwony bo ostatnio na zdjęciu widziałam;-) ja jestem zadowolona:tak: te ubranka faktycznie bardzo ładne, takie dorosłe, ale też wolę nie kupować z wyprzedzeniem bo potem będzie mi szkoda,że nie miałam okazji założyć młodemu:-)

to ja !!! to ja !!! :tak::tak::tak::tak::tak: ja mam Tako Jumpera czerwono-czarny i też jestem bardzo zadowolona. Na wiosnę kupię już tylko składaną porządną parasolkę.
j widziałam właśnie na którejś fotce i chciałam chwalić, bo fajnie wyglądają w około łóżeczka Amelki:tak:

A ja dostałam od kuzynki kolejną porcję ubranek Hello Kitty :-D

reklama
Ana to nie są puzle a piankowe nalepki. Pełno tego na allegro ale tylko Disneya jakieś figurki. Swojego zoo nigdzie nie potrafię odnależć na sieci.:confused2:

Do góry