aga221122
mama Jurandzika :))
a taka mama jak ty to skarb, ty i twoja Mila szokujecielWystarczy jej mama ;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a taka mama jak ty to skarb, ty i twoja Mila szokujecielWystarczy jej mama ;-):-)
bo jak się nie miało kiedyś i się dało radę to widzi się wszystko inaczej. Dziś jak patrzę co można kupić dla dziecka a czego nie mamy to czasem mnie ciągnie i mam chęć nabywania. Ogranicza mnie przede wszystkim brak miejsca. Dzisiejsze urządzenia nie pozwalają włączyć wyobraźni i czegoś wymyślić. Ja kojca nie mam i nie będę miała, z braku miejsca, pewno gdyby było miejsce to bym i na to się dała skusić. A bez kojca sobie radzimy znakomicie, podłoga to super kojec. Teraz wyjeżdżamy i już prawie kupiłam łóżeczko turystyczne, a mój mąż mnie namówił że jakoś sobie poradzimy. Wczoraj -j- też mnie przekonała, że bez krzesełka można dać sobie radę. Ale mam leżaczek i bez niego już sobie nie wyobrażam życiamy też nie mamy leżaczka i krzesełka też do starszych nie miałam i przeżyłam jak się coś trafi okazyjnie to kupię a jak nie to też dam radę a może dostaniemy
ja tez nie mam lezaczka :-)
a krzesełko mamy drewniane dwuczesciowe po dominiku ale narazi Dominik nie pozwala sadzac w nim Julki bo on jeszcze z niego korzysta a drugiego nie bedziemy kupowac bo nie mamy juz miejsca w kuchni