reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

bylas zadowolona z tego krzeselka? bo ja stoje teraz przed wyborem :tak: kupic takie drewniane ktore mozna rozlozyc na dwie czesci (stol i krzeslo) czy kupic takie plastikowe skladane zeby zajmowala mniej miejsca w domu

ja właśnie takie drewniane co się rozkłada potem na stolik i krzesełko kupię, bo miejsca u mnie też brak (w UK) a w PL mam mega kuchnię gdzie wszyscy zawsze jemy. Dobiją mnie te dwa domy :dry: Ale powiem wam, że teraz wydałam rodzinie, która była w nagłej potrzebie (synek im pośpieszył o miesiąc a kuzyn stracił pracę) Zuzki łóżeczko i kupiłam takie, które można przełożyć na tapczanik i jestem z tego mega zadowolona. Za 3 lata będzie jak znalazł do pokoju małej księżniczki, aż żałuję, że od razu tego nie kupiłam :tak:

a dwa minusy mają takie krzesełka drewniane - nie ma pasów i nie ma regulacji siedzonka

Ostatnia edycja:
reklama
a ja dzisiaj bylam na zakupach - szukalam spacerówki-parasolki i krzeselka do karmienia i powiem Wam,ze chyba mi jeszcze hormony szaleją, bo spotkałam pare która kupowała wózek dla dziecka, kobitka byla juz na ostatnich nogach. bylo widac, ze to ich pierwsze dziecko. i az sie wzruszylam jak widzialam ją z tym brzuchem i z jaka radoscia wybierali ten wózek. i kurcze pozazdroscilam im. wiem, ze przed nia jeszcze bolesny poród i trzesienie ziemi jak młode sie pojawi na świecie, ale mimo bólu i łez, totalnego wyczerpania, tesknie za tym poczatkiem...chwile poźniej jechalam obok szpitala w którym rodzilam i stwierdzilam, że paradoksalnie miło wspominam pobyt w szpitalu...matko, ja chyba chce juz drugie dziecko:szok::szok::szok::szok: a jeszcze niecale pol roku temu zastrzegalam sie,ze nigdy wiecej...

ja właśnie takie drewniane co się rozkłada potem na stolik i krzesełko kupię, bo miejsca u mnie też brak (w UK) a w PL mam mega kuchnię gdzie wszyscy zawsze jemy. Dobiją mnie te dwa domy :dry: Ale powiem wam, że teraz wydałam rodzinie, która była w nagłej potrzebie (synek im pośpieszył o miesiąc a kuzyn stracił pracę) Zuzki łóżeczko i kupiłam takie, które można przełożyć na tapczanik i jestem z tego mega zadowolona. Za 3 lata będzie jak znalazł do pokoju małej księżniczki, aż żałuję, że od razu tego nie kupiłam :tak:

a dwa minusy mają takie krzesełka drewniane - nie ma pasów i nie ma regulacji siedzonka

pasy można dokupić takie jak do spacerówki a regulacja oparcia... poduszka

:tak::tak: no wlasnie to jest minus, ale jednak chyba na takie sie zdecyduje bo jest tansze i na dluzej starczy :tak: a ostatnio Maciek siedzi sztywno bez oparcia i ciezko jest go posadzic tak zeby sie oparl wiec takie krzeselko ktore mozna rozlozyc w pozycji lezaczka to juz nie dla nas :-p maly wiecej by sie nadenerwowal niz zjadl

labudka :tak: ja mam tak samo jak widze panie w ciazy, a jeszcze u mnie na osuedlu to jest ich zatrzesienie :-D zazdroszcze im troche i nawet zaluje ze ciaz trwala tylko 9 msc ;-) a wydawalo sie ze 9 msc to duzo, a tak szybko zlecialo :-D marzy mi sie kolejna ciaza ale wiem ze teraz to bym w tym nie wyrobila :zawstydzona/y:

agi fajne ubranka ;-) ja mam cala szafe podobnych przywiezone przez rodzine z Anglii... mialam tez dzinsy i sztruksy na niemowlaka 0-3 msc oraz 3-6 msc ale byly tak twarde ze sie nie dalo dziecku zalozyc :no: wszytskie sprzedalam :-p czuje ze z tymi wiekszymi rozmiarami spodni bedzie podobnie bo one sa bardzo ciasne w pasie i nie mieszcza sie na bidrach i brzuszkach dzieci :dry:

reklama
to ty masz taki wózek czy chciałabyś mieć, bo nie rozumiem... jak się chciałaś pochwalić, że taki drogi to rzeczywiście - drogi i jak bez fotelika to zdecydowanie przepłacony
agi fajne ubranka ;-) ja mam cala szafe podobnych przywiezone przez rodzine z Anglii... mialam tez dzinsy i sztruksy na niemowlaka 0-3 msc oraz 3-6 msc ale byly tak twarde ze sie nie dalo dziecku zalozyc :no: wszytskie sprzedalam :-p czuje ze z tymi wiekszymi rozmiarami spodni bedzie podobnie bo one sa bardzo ciasne w pasie i nie mieszcza sie na bidrach i brzuszkach dzieci :dry:
prawda, ja też bym nie wciskała niemowlaka w te sztywne dźinsy. Już byłam napalona na dżinsową kurteczkę dla Zuzki, ale to też jak będzie chodzić dopiero jej kupię. A ubranka bardzo fajne, te z linka już dla roczniaka, więc już mogą być takie "sztywniejsze".

Do góry