reklama
my tez mamy pchacza i jestem bardzo zadowolona. kupilam go tydzień temu. CHODZIK - PCHACZ - CHICCO sklep internetowy zabawki Wrocław Maksiu uwielbia przedmi panel do zabawy, chodzi przy nim, ale trzeba go asekurować. Fajne jest to, ze w przeciwną stronę jest zablkowany i jak Maksiu stanie to nie gibnie się do tyłu. I jst dosc masywny.
emkamek - my mamy jeszcze do tych bucików czapę,sliczny misio
czapa fajowa tylko jeszcze ciut przyduża. Ogólnie to kocham H&M 
H&M CZAPKA_PILOTKA_futrzak R.9-12 M/ 80 ZIMA (827246272) - Aukcje internetowe Allegro
larrrka - hahaha, tyle kasy na żyrafę i ona ją olała?Widać dziecię lubi proste zabawki
)) pewnie za jakiś czas do niej powróci.
A tak swoją drogą - jaki stoliczek edukacyjny polecacie? I czy warto kupić? Mamy już pianinka z odgłosami zwierząt, i zwykłe pianinka, szczeniaczka uczniaczka. NIe wiem czy warto nabyć coś takiego a jesli tak to jaki?
H&M CZAPKA_PILOTKA_futrzak R.9-12 M/ 80 ZIMA (827246272) - Aukcje internetowe Allegro
larrrka - hahaha, tyle kasy na żyrafę i ona ją olała?Widać dziecię lubi proste zabawki
A tak swoją drogą - jaki stoliczek edukacyjny polecacie? I czy warto kupić? Mamy już pianinka z odgłosami zwierząt, i zwykłe pianinka, szczeniaczka uczniaczka. NIe wiem czy warto nabyć coś takiego a jesli tak to jaki?
Ostatnia edycja:
Doszła paczka.Myślałam że lepszy jest ten garnuszek.
ja też poczułam się zawiedziona jak go zobaczyłam, szczeniaczek zdecydowanie ciekawszy.
mary105
Fanka BB :)
Ja też myslałam że ten garnuszek będzie fajniejszy ale jak zobaczyłam w sklepie to stwierdziłam ze nie kupuje:-)
No ale zabawki nam się nie muszą podobać ważne by sie dzieci podobały.
stolik mamy taki http://allegro.pl/item824318763_chicco_stolik_edukacyjny_2w1_klocki_muzyka_cena.html
Zosia się podoba lubi się nim bawic i wszystko przyciskac
No ale zabawki nam się nie muszą podobać ważne by sie dzieci podobały.

stolik mamy taki http://allegro.pl/item824318763_chicco_stolik_edukacyjny_2w1_klocki_muzyka_cena.html
Zosia się podoba lubi się nim bawic i wszystko przyciskac
Ostatnia edycja:
reklama
misia, u nas póki co Borys ze wszystkich sił stara sie usunąc temu miśkowi serducho :-) ale moim zdaniem to super zabawka. widziałam jak bawił sie nią mój 3 letni chrześniak, który juz sporo kuma i ta zabawka jest naprawde na kilka lat :-)
Podziel się: