reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
emkamek - my mamy jeszcze do tych bucików czapę,sliczny misio ;) czapa fajowa tylko jeszcze ciut przyduża. Ogólnie to kocham H&M :)

H&M CZAPKA_PILOTKA_futrzak R.9-12 M/ 80 ZIMA (827246272) - Aukcje internetowe Allegro

larrrka - hahaha, tyle kasy na żyrafę i ona ją olała?Widać dziecię lubi proste zabawki:))) pewnie za jakiś czas do niej powróci.

A tak swoją drogą - jaki stoliczek edukacyjny polecacie? I czy warto kupić? Mamy już pianinka z odgłosami zwierząt, i zwykłe pianinka, szczeniaczka uczniaczka. NIe wiem czy warto nabyć coś takiego a jesli tak to jaki?

Ostatnia edycja:
Rodzice przywiezli nam szczeniaczka uczniaczka,ciekawa jestem reakcji malego Dzis juz spal,ale jutro jak tylko wstanie dam mu jego nowa zabawke:-)

reklama
misia, u nas póki co Borys ze wszystkich sił stara sie usunąc temu miśkowi serducho :-) ale moim zdaniem to super zabawka. widziałam jak bawił sie nią mój 3 letni chrześniak, który juz sporo kuma i ta zabawka jest naprawde na kilka lat :-)

Do góry