reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
Byłam teraz na Wszystkich Świętych u mojej mamy i na strychu znalazłyśmy mojego bratanka śpiworek, becik i nosidełko w bardzo dobrym stanie mimo upływu 12 lat:-D
Tak mi się sentymentalnie zrobiło:-)

A u moich rodziców na strychu stoi chodzik, w którym ja niegdyś uczyłam się chodzić. Taki blaszany z kółkami i siodełko tylko z materiału.
Fajnie jest powspominać jak to kiedyś było się dzieckiem. Ale szkoda , że tego doświadczamy dopiero wtedy gdy same jesteśmy w ciąży. Jakoś wcześniej nigdy mnie do takich refleksji nie ciągnęło.

j ja też ciągle gdzieś pędziłam a teraz kiedy trzymam te ubranka przypominam sobie jaki był słodki jak się przejmowałam bratowej ciążą a potem starłam się pomagać przy maluszku. Teraz do stary koń i okropnie pyskaty, ale dla mnie zostanie małym Kamilkiem:-)

JA wczoraj kupiłam sobie stanik z triumpha do karmienia. JEst REWELACYJNY! nareszcie wygodny, nigdzie nie uwiera. Mam juz 4 i wszystkie są niewygodne. 2 pary kupiłam na allegro wrrr a 2 dostałam w spadku. rozmiar też mnie zdziwił 80D! A przed ciążą mialam 75B. Jak tak dalej pojdzie to dojdę do E!!!! I tak już mam okropne, wielkie czerowone rozstępy na piersiach.

Ja też mam stanik do karmienia z Triumpha i jestem z niego zadowolona (ale to wyjątek bo normalnie nie znosze tej firmy), tylko się zastanawiam jakie oni mają największe rozmiary, bo z tego mojego kupionego 3 miesiące temu już pomału wyrastam :o

reklama
Do góry