reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Maciek dostal juz prezent na Dzien dziecka od babci... :tak: 3 pary śpioszków :-) a za 3 tyg wraca druga babcia z Angli i podobno tez juz obładowana prezentami....
Jak tak dalej pojdzie to Maciek bedzie sponsorowany przez nasza rodzinke az do 18 roku zycia :-D:tak: A my nic mu nie kupujemy... poza pieluchami i kosmetykami

reklama
No ja nie kupuję zabawek ot...po Kubie też ma sporo zabawek np z Kiddeland domek na bok łóżeczka i drzewo z piłkami...ale Kuba miał samochody a Niki to dziewczynka ;-)
W sumie to druga zabawka jaką kupiłam Niki (pewnie bym nie kupiła gdyby nie hojna siostra ;-) ) - pierwsza była karuzela na baterie...super bo nie trzeba nakręcać ;-) A tym domkiem myślę że będzie się bawić..znając kobiecą naturę :-) :-D :-D :-D

Ostatnia edycja:
nathalie moja kuzynka też kupiła tą piłkę Tiny Love i sprzedała ją na allegro po miesiącu :|

dzisiaj do nas przyszło pocztą takie cudo używane

000971_1.jpg

a kilka dni temu to kupiłam za 45 zł, a w sklepie kosztuje 160 zł :D

cyrkowy-pociag-z-klockam_103.jpg

Ale szalejecie z zabawkami. Mój krzysiek ma mate, karuzelke nad łużeczko i pare grzechotek a "bawi" się dwoma gryzaczkami.

ja i tak wiem że potem najlepszymi zabawkami wg dziecka będą rzeczy wyjmowane z szafek np. garczki i dlatego troche mi szkoda wydać np 150 zł na rzecz którą pobawi się trochę, a może wcale. Zresztą z drugiej strony my zabawki dziedziczymy. Kupiliśmy tylko mate

u nas Maxymilian ma mnustwo zabawek [ tych pierwszych dla niemowlaka] po Majeczce, bujawka, leżaczek, ten skoczek zebra i wiele innych, ja jak urodziłam Majke to tak szalałam, teraz zwolniłam tępo [ hihi] najstarszy syn powiedział otwarcie że już nie chce zabawek, on ma hopla na punkcie lego no i gry psp i komp, to cały jego świat. Młodszy Mi8kołaj odziedziczył wszystko w spadku po Maurycym [ dwa wory i tak wywaliłam zabawek], no a Majka jako moja jedyna dziewczynka jest zawalona zabawkami, mam słabość do niej:-D:-D:-D no wiecie hihi...

ja i tak wiem że potem najlepszymi zabawkami wg dziecka będą rzeczy wyjmowane z szafek np. garczki i dlatego troche mi szkoda wydać np 150 zł na rzecz którą pobawi się trochę, a może wcale. Zresztą z drugiej strony my zabawki dziedziczymy. Kupiliśmy tylko mate
Dokladnie:tak:U nas pokrywki,lyzki i garnki +sitko to sa zabawki nr 1.;-)

u nas podobnie iak u agi zero zabawek są 2 grzechotki przyniesione przez sąsiadki piłeczka i karuzelka też przechodzona ale najlepiej interesuje się pieluszką pierze ją w rączkach i to mu wystarcza

reklama
Do góry