reklama
Mamy taki projektor i Adas jeszcze nie kuma o co chodzi, ale zasypia przy pozytywce. Nie wiem, jak ten model, ale u nas, zeby bylo cokolwiek widac, to w pokoju musi byc ciemno, no i... trzeba to nakrecac...

Ostatnio szukam krzeselka do karmienia, macie moze juz jakies sprawdzone?;-)
larkaa
Fanka BB :)
emkamek my mamy Coneco Galileo, ale nie wiem czemu już nie ma ich na allegro, w marcu było tam hitem
super jest, ma te pięciopunktowe pasy, duży stoliczek z wyjmowaną wkładką i płozy do bujania 
Najlepiej o forach poczytaj, ja dużo siedziałam i wybrałam takie, które dużo dziewczyn polecało.

Najlepiej o forach poczytaj, ja dużo siedziałam i wybrałam takie, które dużo dziewczyn polecało.
larkaa ladne krzeselko 
my na chrzciny poprosilismy rodzine o chodaczek i krzeselko do karmienia
moze kupią 
a na razie zaopatrzylam sie na allegro w butelke Avent 260ml (bo ta 125,l juz troszke za mala na apetyt Macka) - kosztowala tylko 15 zl
oraz kupilismy szczoteczke do masowania dziąsel nakladana na palec za 5 zl 
to są dobre interesy

my na chrzciny poprosilismy rodzine o chodaczek i krzeselko do karmienia

a na razie zaopatrzylam sie na allegro w butelke Avent 260ml (bo ta 125,l juz troszke za mala na apetyt Macka) - kosztowala tylko 15 zl

to są dobre interesy

ana545
Mama Gabrysia
Mysia ja mam taki projektor tylko nie z Puchatkiem ale innymi misiami gwiazdkami itp narazie srednio sluzy ale jak juz Gabrys zauwazy to wytrzeszcza galki ze szok:-)
ana545
Mama Gabrysia
A bujawke mamy taka wiec mam nadzieje do roku bedzie sluzyla Gracjankowi:-)Jak narazie maly buja sie w pozycji pollezacej a gdy bedzie starszy to bedzie mogl w niej siedziec tak jak na zdjeciu
![]()
![]()
![]()
A do ilu kg jest taki bujaczek bo wszedzie pisza ze do 9 ? I jaka to firma Graco moze ?

reklama
Nimfi ja karmie malego z tej duzej butelki juz od jakis 2 miesiecy tej mniejszej uzywam do wody i herbatek ktorych zreszta maly i tak nie chce piclarkaa ladne krzeselko
my na chrzciny poprosilismy rodzine o chodaczek i krzeselko do karmieniamoze kupią
a na razie zaopatrzylam sie na allegro w butelke Avent 260ml (bo ta 125,l juz troszke za mala na apetyt Macka) - kosztowala tylko 15 zloraz kupilismy szczoteczke do masowania dziąsel nakladana na palec za 5 zl
to są dobre interesy![]()

Larka krzeslo rzeczywiscie bardzo ladne i praktyczne
Ostatnia edycja:
Podziel się: