reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Ja nie chcę już żadnych zabawek, które wydają jakieś przeraźliwe dźwięki ... Zuzia ma takie cudo, co jak pociągnie rączką to się włączają melodyjki ... dziś już wylożyłam z tego baterie ....

reklama
Ladne ale rzeczywiscie dla starszego niemowlaka :tak: A ja mysle kupic malemu cus takiego W jego pokoju mamy juz wiele elementow z kubusiem I wiem ze to tez zabawka dla starszego dziecka ale pewnie sama bym sie na to patrzyla:-p

0017795676.gif

Mamy taki projektor i Adas jeszcze nie kuma o co chodzi, ale zasypia przy pozytywce. Nie wiem, jak ten model, ale u nas, zeby bylo cokolwiek widac, to w pokoju musi byc ciemno, no i... trzeba to nakrecac...:sorry:

Ostatnio szukam krzeselka do karmienia, macie moze juz jakies sprawdzone?;-)

emkamek my mamy Coneco Galileo, ale nie wiem czemu już nie ma ich na allegro, w marcu było tam hitem :) super jest, ma te pięciopunktowe pasy, duży stoliczek z wyjmowaną wkładką i płozy do bujania :D
Galileo%2002%20-%20nowy%20-%20inny.jpg

Najlepiej o forach poczytaj, ja dużo siedziałam i wybrałam takie, które dużo dziewczyn polecało.

ja mam krzesełko takie zwykłe z biedronki kupiliśmy dla kacperka i potem pozyczyliśmy dla Piotrka brata i wróciło do nas i wygląda super. łatwo się je myje jest kolorowe praktyczne i kosztowało 39.99 zł:-p

larkaa ladne krzeselko :tak:

my na chrzciny poprosilismy rodzine o chodaczek i krzeselko do karmienia :tak: moze kupią :-D

a na razie zaopatrzylam sie na allegro w butelke Avent 260ml (bo ta 125,l juz troszke za mala na apetyt Macka) - kosztowala tylko 15 zl :-p oraz kupilismy szczoteczke do masowania dziąsel nakladana na palec za 5 zl :tak:
to są dobre interesy :-D

Mysia tez swietny projektor :tak:
Maciek już ma ubaw z ogladania roznych obrazkow - choćby zdjecia w ksiazce kucharskiej :tak::-D Ale najbardziej interesują go uśmiechniete twarze ;-)

Mysia ja mam taki projektor tylko nie z Puchatkiem ale innymi misiami gwiazdkami itp narazie srednio sluzy ale jak juz Gabrys zauwazy to wytrzeszcza galki ze szok:-)

reklama
larkaa ladne krzeselko :tak:

my na chrzciny poprosilismy rodzine o chodaczek i krzeselko do karmienia :tak: moze kupią :-D

a na razie zaopatrzylam sie na allegro w butelke Avent 260ml (bo ta 125,l juz troszke za mala na apetyt Macka) - kosztowala tylko 15 zl :-p oraz kupilismy szczoteczke do masowania dziąsel nakladana na palec za 5 zl :tak:
to są dobre interesy :-D
Nimfi ja karmie malego z tej duzej butelki juz od jakis 2 miesiecy tej mniejszej uzywam do wody i herbatek ktorych zreszta maly i tak nie chce pic:-p
Larka krzeslo rzeczywiscie bardzo ladne i praktyczne

Ostatnia edycja:
Do góry