reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
A ja znalazłam idealną zabawkę edukacyjną dla Hanki.... liście na drzewach i kwiaty traw:-D:-D:-D ubaw na ich widok ze ho ho, a rączki to sie ku temu wyrywaja... :-):-):-) A u tatusia na kolankach to można myszkę od kompa dotykać- ja żadnych drogich zabawek nie będę kupować:tak::tak::tak:

fajny pluszak ;-) i tez nie wiem, gdzie go kupic ;-)

Załączniki

• Poduszka_dla_bobasa.jpg
    Poduszka_dla_bobasa.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 56
fajny pluszak ;-) i tez nie wiem, gdzie go kupic ;-)
ale czad :szok::szok::szok: gdzie ty kobito wykopujesz takie gadżety?;-);-);-) tylko chyba już nasze maluszki zamałe do takich łapek. Ja wszystkim dzieciaczkom podkładałam wałek z ręcznika za plecki, wtedy nie robiły tego obronnego odruchu, i czuły się bezpieczniej, tak troszke jak w brzuszku u mamusi:tak::tak::tak:

a ja dziś nie wytrzymywałam tego upału i nie mogłam patrzeć też jak Zuzia się męczy i kupiłam basenik z zacieniaczem. Polewając się wodą jakoś dajemy radę....

Załączniki

• IMG_0035_4.jpg
    IMG_0035_4.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 55
reklama
miki to mi akurat kumpela podeslala. jest tez wersja dla doroslych ;-) :-D:-D:-D
ech ja tam wole żywe ciałko:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a ja dziś nie wytrzymywałam tego upału i nie mogłam patrzeć też jak Zuzia się męczy i kupiłam basenik z zacieniaczem. Polewając się wodą jakoś dajemy radę....
oooooo my też tak chcemy pbg superrr Zuzanka ten strój ma boski

Do góry