reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

miki wiem wiem to twoja opinia przekonala mnie do konca zeby kupic to krzeselko,a co do fotelika to taz powiedzialam W.,ze teraz musi zmienic samochod:-Da on odpowiedzial,ze z mila checia ale bedzie jezdzil tylko z synkiem bo w ferrari sa tylko 2 siedzenia:-Dwiec chyba jednak zostaniemy przy fordzie:-):-D:-):-D

reklama
Mysia! fajne to krzesełko, chyba też musimy się za jakimś rozejrzeć, chyba że dostaniemy od siostry męża takie zwykłe po jej synku:-)

miki wiem wiem to twoja opinia przekonala mnie do konca zeby kupic to krzeselko,a co do fotelika to taz powiedzialam W.,ze teraz musi zmienic samochod:-Da on odpowiedzial,ze z mila checia ale bedzie jezdzil tylko z synkiem bo w ferrari sa tylko 2 siedzenia:-Dwiec chyba jednak zostaniemy przy fordzie:-):-D:-):-D
o kurczaki, no rzeczywiście w ferari ma miejsce na dwie osoby,oj to rzeczywiście trzymajcie się forda :))):-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Mysia namawiaj męza na zmiane samochodu!!! koniecznie!!! a jak juz kupi ferari to Ty sie do niego przesiądziesz i bedziesz sie z synem wozić ;-) i wtedy wspomnij kto Cie do tego namówił ;-)

Mysia fajne krzesełko i fotelik:tak:
Ja też już zastanawiam się nad zmianą fotelka bo Zosia jakos dziwnie już w nim siedzi a i tak musimy go oddac bratowi męża bo w pazdzierniku mu się urodzi drugi dzidzius

ktos tu kiedys wstawił linka na jakis odstraszacz komarów do prądu
Jest to dobre ?Musze coś kupic bo mnie zjedzą

Mysia fajne krzesełko i fotelik:tak:
Ja też już zastanawiam się nad zmianą fotelka bo Zosia jakos dziwnie już w nim siedzi a i tak musimy go oddac bratowi męża bo w pazdzierniku mu się urodzi drugi dzidzius

ktos tu kiedys wstawił linka na jakis odstraszacz komarów do prądu
Jest to dobre ?Musze coś kupic bo mnie zjedzą

mary nie wiem czy dobre bo jakos u nas komarow nie zawiele i nie bylo jak wyprobowac ja kupilam i mysle ze dziala polecila mi to tez przyjaiolka i jest zadowolona sa i do kontaktu i na baterie ja mam do kontaktu ale czasem zaluje ze nie kupilam na baterie bo jak ide do lasu to muszki meszki roznej masy podlatuja i chialabym je potraktowac ultradzwiekiem co by nie musiec odganiac :-D;-)

Ja też się zastanawiam nad zmianą fotelika samochodowego już - tamten nie był w komplecie z wózkiem, niby jest jeszcze dobry ale jego ciągłe montowanie i odpinanie mnie zaczyna wkurzać. Dzis np. jechałam do 3 sklepów i non stop ta walka z pasami :wściekła/y: A krzesełko już mam wybrane - czekam tylko na wypłatę ;-)

ewelinka zaplacilam za nie 40 funtow,a widzial uzywane za 30,ogolnie to wole dolozyc pare funtow i kupic nowa rzecz:tak:
Jesli chodzi o polskie ceny to ci nie pomoge,ale powiem jedno oszaleli w tej Polsce:angry:co to sa za ceny 300 zl za krzeselko,to chyba przesada,w uk nawet jest taniej,a jaka roznica w zarobkach

reklama
ewelinka zaplacilam za nie 40 funtow,a widzial uzywane za 30,ogolnie to wole dolozyc pare funtow i kupic nowa rzecz:tak:
Jesli chodzi o polskie ceny to ci nie pomoge,ale powiem jedno oszaleli w tej Polsce:angry:co to sa za ceny 300 zl za krzeselko,to chyba przesada,w uk nawet jest taniej,a jaka roznica w zarobkach
Mysia u nas w tym komisie jest za 300zł..bo jest bez oryginalnego opakowania..a na allegro takie krzesełko razem z przesyłka kosztuje ok 500zł:szok: w ogóle strasznie drogie te krzesełka:sorry2:

Do góry