reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

ja nadal nie wiem, jaką spacerówkę zakupić. na drogą brak kasy, z takich do 300-400 zł nie wiem co wybrać... mojego super-wózka nikt nie chce kupić...:-(

ja kupiłam spacerówkę Coneco Traper i powiem, że jestem z niej zadowolona, a nie byłam do końca przekonana, chciałam inną ale też kasy brak

Ale rozumiem, bywa, sama znam dwie mamuśki (w realu), które mają siano w głowie, dziecko może zjeść pół doniczki ziemi, a one nie zauważą nawet, bo będą myśleć o poezji Gałczyńskiego :D

:szok::szok::szok:

reklama
też czytałam o tych maclarenach..masakra..
a tak z innej beczki jakie macie kombinezony dla dzieci na zime?? ja wszystkie sklepy obeszłam i nic nie wpadło mi w oko..może coś od którejś zgapie;-)..w h&m miałam upatrzony ale sprzedali co do jednej sztuki:wściekła/y: mamy trzy h&m w Gdańsku i juz w żadnym nie ma:sorry: ratujcie! dziś muszę go kupić bo jutro mamy wyprawę i nie chce żeby Blance dupina zmarzła:-p

Ewelinka ja mam kombinezon przywieziony z Angli wiec chyba niewiele ci pomoge :tak: ale jakbym nie miala to bym i tak kupila w jakims sklepie dzieciecyn niedaleko domu bo mam ich tutaj kilka w pobliżu, a kombinezonów jest u nich mnustwo, tak wiec u mnie nie ma z tym problemu:tak:

Hmm ja mam 2 kombinezony. Jeden dostałam z 5-10-15, zaś drgi kupiła Dareczkowi prababcia w Lidl-ładny jest. Natomiast sama kupiłam mu kombinezon 2 cześciowy w wójciku, troche duży gdyż rozmiar 80, ale zima jeszcze bedzie prawie do marca, wiec napewno urośnie.
Blanka kombinezony widziałam w wójciku w gdańsku, albo jest taka fajna hurtownia dla bobasków w gdyni na hutniczej. Tam mają pełno fajnych ciuszków. Pojedz tam kiedys i zobacz.

halmarta u was rozmiar 80 jest za duży, a mnie Maciek wyrasta z niektórych ubrań na 86 :-( i szkoda bo od 92cm cieko juz kupić body a u nas sie one lepiej sprawdzaja niz bluzeczki, no i moge tez zapomniec o spioszkach, tylko zwykle pizamki bede musiala mu zakladać, bo ostatnie spioszki to też ok 92cm

dzięki za rady:) ale już kupiłam:) wójcika zostawiłam sobie na koniec..bo wiem że tam kosmiczne ceny mają..ale ubranka słodkie..no i tak objechaliśmy wszystkie sklepy no i kupilismy..w wójciku:-p nawet nie taki drogi..tzn. tańszy niż np. w coccodrillo:tak:
nimfii wójcik ma dziwną rozmiarówkę..np. my na codzień kupujemy ciuszki na 80 a kombinezon w wójciku musieliśmy kupic na 68:szok: i tak jest trochę wiekszy..w 74 by sie utopiła:sorry: masakra..kiedys jak nie znałam jeszcze wójcika kupiłam Blance bluzeczke na 74 bo taki wtedy rozmiar nosiła..no i minęły 4 miesiące a ta bluzeczka na Blankę jeszcze za duża..:-ppoczeka chyba do lata;-)
no także my mamy problem z głowy:)

Wiecie co, wracajac do maclarena, to jestem zszokowana, bo troche poczytałam. Wydaje mi się ze te przypadki przycięcia palcy u dzieci, to gapostwo matek, jak składając wózek mozna przyciać dziecku palce, no żesz nie kumam.:confused2: Ja ze swojego maclarena jestem mega zadowolona, to świetna jakość.:tak:
Dzisiaj wystawiłam go na sprzedaz z zaznaczeniem ,ze nie sprzedaje go przez ta afere, ciekawe czy jakaś matka go kupi .:-:)-:)-(

reklama
Ewelinka masz racje wójcik ma zawyżoną numerację. Dareczek teraz nosi ubranka na rozmiar 74. Chyba ten kombinezon 2 częściowy trzeba będzie zmniejszyć żeby mógł go założyć.

Do góry