reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Dobra dziewczynki ...chwalcie sie jakie macie niekapki lub mialyscie i co polecacie :-):-):-) zakupilam TT ale zatyczka zachacza o brode lub czolo i jest do bani :no:.
Mile widziane fotki:-p

reklama
U nas niekapek TT nie zdal egzaminu ale on ma plastikowy dziobek a teraz wydaje mi sie ze lepszy jest silikonowy :confused2:

Z tego co patrzylam w gazetkach reklamowych marketow to w tym okresie bardziej oplaca sie kupic tam niz na allegro rzeczy sa tansze :tak:

A ja kupilam pileczkowa zyrafe Piłeczkowa żyrafa FISHER PRICE Go Baby Go | Zabawki | Edukacyjno-rozwojowe | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Price | Akcesoria dla ni
maly jest zachwycony az piszczy ale ja kupilam na allegro za 71 zl bo normalna cena kosmos:cool2:

My mamy z Aventu. (w realu za 25 zł.) Ale na razie służył jako gryzaczek. Teraz leży i czeka na odpowiednią chwilę. Ma miękki dziubek

reklama
my mamy dwa niekapki, jeden z TT +4, a drugi Aventu od 12 miesiąca i ani jeden ani drugi się nie sprawdza, bo młoda zamiast pić z niego to wszystko wychlapuje sobie na twarz i ma z tego niezłą zabawe :|

ana my też myślimy nad tą żyrafą, ale pod choinkę :)

Do góry