reklama
ja też chętnie poczytam na temat waszych niekapków bo przymierzam się do kupna:-)Dobra dziewczynki ...chwalcie sie jakie macie niekapki lub mialyscie i co polecacie :-):-):-) zakupilam TT ale zatyczka zachacza o brode lub czolo i jest do bani.
Mile widziane fotki![]()
ana545
Mama Gabrysia
U nas niekapek TT nie zdal egzaminu ale on ma plastikowy dziobek a teraz wydaje mi sie ze lepszy jest silikonowy 
Z tego co patrzylam w gazetkach reklamowych marketow to w tym okresie bardziej oplaca sie kupic tam niz na allegro rzeczy sa tansze
A ja kupilam pileczkowa zyrafe Piłeczkowa żyrafa FISHER PRICE Go Baby Go | Zabawki | Edukacyjno-rozwojowe | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Price | Akcesoria dla ni
maly jest zachwycony az piszczy ale ja kupilam na allegro za 71 zl bo normalna cena kosmos

Z tego co patrzylam w gazetkach reklamowych marketow to w tym okresie bardziej oplaca sie kupic tam niz na allegro rzeczy sa tansze

A ja kupilam pileczkowa zyrafe Piłeczkowa żyrafa FISHER PRICE Go Baby Go | Zabawki | Edukacyjno-rozwojowe | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Price | Akcesoria dla ni
maly jest zachwycony az piszczy ale ja kupilam na allegro za 71 zl bo normalna cena kosmos

Zuzia24
Fanka BB :)
Kubek Niekapek 260 ml uch Tommee Tippee BPA 0% 9+ (829208072) - Aukcje internetowe Allegro
Maja pije z teakiego niekapka i to byl strzal w 10
Maja pije z teakiego niekapka i to byl strzal w 10

NUK FIRST CHOICE-DISNEY-Butelka trening/niekapek (819088462) - Aukcje internetowe Allegro
my mamy taki, bo on też nie ma bisfenolu A. Tylko Franek w ustniku wygryzł Heli dziurę i nie bjest już to niekapek
my mamy taki, bo on też nie ma bisfenolu A. Tylko Franek w ustniku wygryzł Heli dziurę i nie bjest już to niekapek

maltanka
a my mamy takie LOVI canpol KUBEK NIEKAPEK 250ml + 150ml GRATIS !! (820966226) - Aukcje internetowe Allegro
mały bardzo ładnie pije z nich, bez zaworków, ten 6+ ma miękki ustnik, 12+ twardszy ale Hubert pije już mleko z tego dużego.
mały bardzo ładnie pije z nich, bez zaworków, ten 6+ ma miękki ustnik, 12+ twardszy ale Hubert pije już mleko z tego dużego.
ja też chętnie poczytam na temat waszych niekapków bo przymierzam się do kupna:-)
no wlasnie ja zamierzalam kupic ten z Aventu ale pani w sklepie mi polecila ten LOVI
KUBEK 360 NIEKAPEK ACTIVE 350ml 18m+ LOVI * 1/641 (822004587) - Aukcje internetowe Allegro
on jest bez ustnika, czy ktoras z mam go ma i poleca?
reklama
larkaa
my mamy dwa niekapki, jeden z TT +4, a drugi Aventu od 12 miesiąca i ani jeden ani drugi się nie sprawdza, bo młoda zamiast pić z niego to wszystko wychlapuje sobie na twarz i ma z tego niezłą zabawe :|
ana my też myślimy nad tą żyrafą, ale pod choinkę
ana my też myślimy nad tą żyrafą, ale pod choinkę
Podziel się: