reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

w temacie wózków nie pomogę, bo ja jestem zadowolona i nie zamierzam wymieniać.

a co do butów - to ja też mam z CCC numer 20 albo 21. Na początku też było mi trudno zakładać Mili jakiekolwiek buty, ale już nie sprawia mi to trudności :-)
CCC chwalę sobie bo tam buciki dla dziecka są do 50 zł a w Deichman od 100 zł, w Bartku nawet od 150 zł.
Aha. I polecam kupować tylko nowe buty, nieużywane. Bo stopa dziecka rośnie, ciągle się kształtuje więc lepiej zainwestować w nówki.

reklama
Martussa82 hustawka na pewno się Hani spodoba :tak::-)
My mamy i Zosia bardzo ją lubi.

Muszę zajrzec do ccc Zosia jedne buty zimowe ma.Używa ich rzadko bo ostatnio z nią nie jeździliśmy nigdzie a do wózka nie ubieram.Chcę jej jednak kupic buty do domu Kapcie albo sandałki żeby się nie slizgała na panelach. Skarpetki z abs za bardzo nie pomagają.

ardzesh zgadzam się:tak: Ja dla Zosia będę kupowała tylko nowe buciki.

agi0506 mam nadzieje że Miłoszkowi spodoba się prezent.:-)

Ja kiedys chciałam go też kupic ale zdecydowaliśmy że kupimy inny gdzie jest więcej klocków.

Dziewczyny a może sanki na prezent? Ja wczoraj ze strychu zniosłam moje bo chciałam sprawdzić w jakim są stanie i teraz tylko czekam na śnieg to z Zosia pojezdzimy :-)

tez mamy takie skarpety, spełnieją role bucików i są super. póki co normalnych bucików nie kupiłam, bo na spacerze młody jest w śpiworze i takie, albo polarowe skarpety mu wystarczają.

larkaa, Kalina już chodzi?? :szok: sporo mnie ominelo no i gratuluje oczywiscie i nie kryje zazdrości ;-)

tak na marginesie to musze zainwestowac w wiecej takich jakies antypoślizgowych skarpet bo młody kombinuje na czworaka rożne akrobacje z nogami i pewnie mniej ślizgające skarpety mogłyby mu pomoc :-)

ja do łażenia kupiłam takie skarpety z podeszwą w H&M
SNOOPY SKARPETKI Z PODESZWĄ 20/21 JAK H&M (828162333) - Aukcje internetowe Allegro
takie same tylko z Hello Kitty, sprawdzają się rewelacyjnie :)

Dobre sa takie skarpetki naprawde? Chcialam kupic podobne ale w sklepie wydawalo mi sie ze sa za śliskie :sorry:wiec mamy puki co zwykle skarpetki z ABS i jedna pare pantofelkow do chodzenia po mieszkaniu.

Jesli chodzi o nauke chodzenia to czytalam ze lepiej by dziecko chodzilo po domu w skarpetkach, bo wtedy moze swobodnie poruszac paluszkami i śródstopiem, natomiast sprzedawczyni w sklecie radzila zebym kupila buty z usztywnieniem wokol kostki aby dziecko nie skręcilo nózki

reklama
u nas Kalina jak chodzi w naszym pokoju po dywanie to jest boso, a jak schodzimy na dół, gdzie są kafle i podłogi to zakładam te skarpeto buty, bo jej się tak nogi nie rozjeżdżają :)

labudka chodzi chodzi, ale z podparciem - przy ścianach, meblach, przy stole, kanapie - masakra więcej jest na dwóch nogach niż na czworakach :)
nimfii my narazie używamy od 4 dni i jest ok ;)

Do góry