reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
Marta z tym pchaczem to cala historia, przyszli znajomi i przyniesli jej garnuszek na klocuszek, a wiem ze babcia juz kupila pod choinke wiec im mowie ze mala juz to ma to dali mi paragon i poszlam na drugi dzien i wymienilam na pchacz bo bylo duzo zabawek a Iga wiekszosc z tego fishera ma i pchacz to bylo w podobnej cenie dolozylam 21 zl kosztowal 138.
A czy warto ja jestem zadowolona mala przy nim staje kroki robi powoli tylkko trezba ja pilnowac bo go na siebie przechyla, w pozycji zlozonej tez sie sprawdza bo sobie bawi sie tymi tam zabawkami wmontowanymi.

halmarta my mamy taki pchacz Fisher Price rewelacja! (837305387) - Aukcje internetowe Allegro i jeszcze się młodemu nie znudził, a bawi się nim jakiś miesiąc już. nawet sorter prawie rozpracował;-) tzn bawi się po swojemu, bo wrzuca mniejsze klocki z innego przez te otwory i potem podnosi klapkę i je sobie wyjmuje;-) no i oczywiście chodzi z nim po pokoju. najpierw zasuwał na kolanach trzymając się rączki a teraz już normalnie:-)

U nas z prezentem było tak samo. Kupiłam mu garnuszek klocuszek a nastepna ciocia przyjeżdża i także garnuszek. Głupio mi sie zrobiło i nic nie powiedziałam. Stwierdziłam ze mam prezent dla kuzynki Dareczka:))

nimfii - przyjrzyj się dokłądnie tym skarpetkom z bazaru, bo ja kupiłam ale były niezbyt wygodne, źle skrojone, jedna skarpetka tam gdzie zgięcie nóżki wypychała się jak na piętkę - odrwotnie zszyli :( i i tak musiałam kupić w h&m... więc wydałam więcej chcąc oszczędzić.

upsss, zaraz mnie ktoś zlinczuje,ze zmiaast edytować dodałam następną wypowiedź...

reklama
Eluniu zauważyłam na zdjęciu że kupiłas pchacz, czy warto?zastanawiam się i nie wiem.

zalezy jakie jest dziecko :tak: Maciek dostal pchacza Chicco na chrzciny i zmontowalismy go jak maly mial 6msc, no i wtedy spedzal duzo czasu z zabawka uzywajac grajacych elementow, a teraz gdy uczy sie chodzic to woli pchac odkurzacz albo taboret zamiast tego pchacza :-pMoze za jakis czas wroci mu zainteresowanie zabawka.

nimfii - przyjrzyj się dokłądnie tym skarpetkom z bazaru, bo ja kupiłam ale były niezbyt wygodne, źle skrojone, jedna skarpetka tam gdzie zgięcie nóżki wypychała się jak na piętkę - odrwotnie zszyli :( i i tak musiałam kupić w h&m... więc wydałam więcej chcąc oszczędzić.

upsss, zaraz mnie ktoś zlinczuje,ze zmiaast edytować dodałam następną wypowiedź...

Oki zwroce uwage :tak: Juz kupilam mu jedne takie skarpetki o jakich mowa (niby rozmiar 18) jednak okazaly sie za duze wiec musze znow kupic kolejne mniejsze :-p Razem z mama uznalysmy ze najwiecej kasy wydajemy wlasnie na skarpetki antyposlizgowe ;-) bo cala reszte ubran maly dostaje w prezencie od rodziny wiec na tym oszczedzamy :tak:

Do góry