reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

A tak swoją drogą - jaki stoliczek edukacyjny polecacie? I czy warto kupić?

ja mam taki: Fisher Price AKTYWNY STOLICZEK NOWOSC P7529 KURIER (831931015) - Aukcje internetowe Allegro

dawałam Hubertowi żeby sobie zobaczył ten stoliczek i miał zabawy, a zabawy. No na razie to fascynuje go to, że coś się naciska i gra, coś świeci. mam nadzieję, że mu się nie znudzi szybko.

No ja kupię mu stoliczek fisher price
A właśnie maltanka ile dawałaś za niego?I kupywałaś w sklepie?

ja kupiłam w Realu po 235 zł jak była promocja:tak: może jeszcze jest, nie wiem. W każdym razie u nas w ciągu paru dni wszystkie poszły.

a widziałyście ceny tych stoliczków w smyku - 340 - 360 zł:szok: powariowali.

reklama
no dobra to ja wam powiem ,że mój łobuziak to ostatnio upodobał sobie pudełeczka od danonków .Uzbierałam mu 10 .Układa sobie ,wrzuca do plastykowych misek i kubków ,i ściska ,a one mu szeleszczą .Tak popatrzyłam na te zabawki to pomyślałam ,że te pudełeczka spełniają podobną rolę a są ...o wiele tańsze:-D:-D:-D

Oj prawda:-) Miłosz uwielbia w kuchni na podeście się bawić, wtedy ma frajdę na całego. A to butlą wody mineralnej się bawi a to gazetami albo jakimiś innymi rzeczami:-) A jeszcze na dodatek próbuje tam wstawać i łapię się szafki.

:-) u nas jeszcze w kategorii dobre i niedrogie są kartony po sokach i puste butelki:tak: i opakowania po danonkach też mogą być;-)

Kurde fajny ten nowy stoliczek fisher price a ja kupilam Gabrysiowi jakis czas temu starsza wersje o taka SUPER STOLIK EDUKACYJNY FISHER PRICE - ZOBACZ ! (831544970) - Aukcje internetowe Allegro
nie jest taki wypasiony ale dziec tez sie ladnie bawi

A to preznt od nas pod choinke CYRKOWY POCIĄG Z KLOCKAMI firmy FISHER PRICE. Sklep z zabawkami,hurtownia zabawek oferuje lego,klocki lego, playmobil,zabawki,zabawki dla dzieci,akcesoria dla dzieci Kraków

I na tym koncze zakupy mysle ze teraz dopiero maly na roczek dostanie cokolwiek , no chyba ze mnie wyjatkowo cos podkusi:-p

reklama
ana cyrkowy pociąg jest nieziemski, jedna z lepszych zabawek jakie mamy ;>

a my dostaliśmy od dziadków pod choikę konika na biegunkach Little Tikes - rewela! Kalina jest prze szczęśliwa :D

Do góry