reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
Gabrys tez ma ciuszki i spioszki tej firmy ale rozmiar 12-24 albo cherokee z Tesco rozmiar 18-24 nie mniejsze :-D

A dzis kupilam mu kapcie w H&m i mialam problem bo najwiekszy rozmiar na dziale niemowlecym to 20-21 i sa takie na styk po kim to dziecie takie wielkie:confused2:

A i z ciuszkowych zakupow to zaczely sie wyprzedaze Gabciowi skapnal sie od dziedkow kombinezon Coccodrillo az o 50 zl tanszy niz pierwotnie :tak:

Z tymi rozmiarami to roznie bywa :tak: Jesli chodzi o producentow zagranicznych to najczesciej kupuje rozmiar 12-18msc i jest w sam raz na kilka miesiecy ;-) Ale bylo i tak ze dostalam np bluzke Next 9-12 msc ktora byla wieksza od bluzki Next 12-18msc :sorry:
Poplątane te rozmiarowki sa bardzo :tak:

Z polskich ubran najczesciej musze kupowac ubrania na rozmiar 92:shocked2: jest tylko jedna firma ktorej kupie rozmiar 80 i jest dobry :tak:

No a buty... jednej firmy mam rozmiar 20 i jest dobry a drugiej firmy rozmiar 22 tez jest dobry :-p

Zosia body z tesco nosi na 9-12 msc pajacyki tez 9-12 z tesco ale juz chyba ostatni tydzień bo małe już się robią.

Dzisiaj kupiłam jej te skarpetki kapcie i na święta bębenek:-)
I dalej nie wiem co jeszcze na święta mam kupić

Dzięki za info o perfumach wszystko spisałam :tak:w następnym tyg,pojadę i mam nadzieje że bedzie mi się coś podobać i kupię:happy:

Do nasz doszedł wczoraj stolik:-) Miłoszek jak się dopadł do niego. a najlepsze upodobał sobie laptop bo otwiera i zamyka go cały czas:-D
A teraz już buty i kapcie muszę mu kupić bo może szybko pójść na nogi. I cały czas stoi.

O u nas ciuszki tak zwane early days i inne niemowlęce poszły w zapomnienie. Teraz w H&M chodzimy kupować na stoisko dla większych dzieci. Rajstopki 92\98. Szkoda bo pajaców do spania czy bodziaków w tym rozmiarze prawie nie ma, są oddzielne gora i dół a Zosia wciąż się nie spionizowała więc wygodniej mi zakldać jej body bo jak raczkuje o nie ma nerek na wierzchu. Jak dobiła 80 myślałam że dłużej w nim pochodzi a to właśnie z tego rozmiaru i z 86 najszybciej wyrosła.

reklama
Pod choinkę kupiliśm yjej masę insrumentów muzyczncyh jako że Zośka jest okropnie muzykalna, caly czas tańczy, czasem sobie sama spiewa i robi tany tany. A wczoraj dopadlam zabawkową pralkę do której wlewa się wody i robi pranie. Zośka może godzinami wpatrywać się w wirujący bęben pralki:tak:

Do góry