reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Body "Jacek" Nicola (826339166) - Aukcje internetowe Allegro

Maciek dostal taka koszulke :-D Strasznie mu sie podoba ten "kawaler" i chodzi z nia po mieskzaniu trzymajac w rekach. Rozmiar 86 z tej firmy jest na niego troche za duzy.

Antar jesli bys gdzies znalazla tego producenta u siebie w sklepie to oni maja tez ubrania na rozmiar 92 ktore sa bardzo duze w porownaniu do innych producentow ;-) Ja tez lubie body i pajace bo sa wygodne a wiem ze od tego producenta moge kupowac bo maly jeszcze miesci sie u nich w rozmiar 80 :tak: W sklepie niedaleko mnie sprzedaja te ubranka i moge poprostu u nich zamowic wiekszy rozmiar ubranka z jakims fajnym napisem ;-)

reklama

Maciek dostal taka koszulke :-D Strasznie mu sie podoba ten "kawaler" i chodzi z nia po mieskzaniu trzymajac w rekach. Rozmiar 86 z tej firmy jest na niego troche za duzy.

Antar jesli bys gdzies znalazla tego producenta u siebie w sklepie to oni maja tez ubrania na rozmiar 92 ktore sa bardzo duze w porownaniu do innych producentow ;-) Ja tez lubie body i pajace bo sa wygodne a wiem ze od tego producenta moge kupowac bo maly jeszcze miesci sie u nich w rozmiar 80 :tak: W sklepie niedaleko mnie sprzedaja te ubranka i moge poprostu u nich zamowic wiekszy rozmiar ubranka z jakims fajnym napisem ;-)

Maks też dostał to body :-):-):-):-):-) hehe

Polecam wam buciki z Lidla... W tym tygodniu jest promocja pantofelkow za 15zl, takie

Lidl Online

Ludzie rzucili sie na nie tak ze gdy poszlam po nie to bylo tylko 5 par :-p wzielam od razy rozmiar 22 i 23, a za tydzien buciki tej samej firmy beda za 13zl :tak: i chyba wybiore sie po kolejne pary 24 i 25 :tak: bo pantofelki sa naprawde swietne. Mieciutkie obicie i wykonane podeszwy z dobrej i miekkiej gumy :-) Maciek dostanie te buciki na Mikolaja;-)

Właśnie wczoraj byłam w lidlu i buciki kupiłam. Takie są zapinane na rzepy i ta podeszwa jest świetna. Miękka guma. Koszt 13 zł.

Pod choinkę kupiliśm yjej masę insrumentów muzyczncyh jako że Zośka jest okropnie muzykalna, caly czas tańczy, czasem sobie sama spiewa i robi tany tany. A wczoraj dopadlam zabawkową pralkę do której wlewa się wody i robi pranie. Zośka może godzinami wpatrywać się w wirujący bęben pralki:tak:
U mnie też pralka świetna rzecz. Tyle że nie zabawka a ta prawdziwa. Siedzimy w łazience i patrzymy jak się kręci. :)

my mamy tej firmy "syneczek mamuni";-);-) rozmiar chyba 74, ale dosyć duże są, Matik teraz 80 nosi:happy:

kraf :tak: ja mam buciki Lidlowskie z zeszlego tygodnia i z obecnej promocji. Buciki tej samej firmy sa ale ostatnio pomaranczowe kosztowaly 15zl a teraz te granatowe z lewkiem sa za 13zl i musze przyznac ze jednak te pomaranczowe za 15zl byly porzadniej wykonane niz te za 13zl z lewkiem, ale tez sa miekkie i mam juz rozmiar 22,23 i 24 na Macka :tak:

antar podsunelas mi swietny pomysl :tak: chyba tez kupie mu jakis instrument muzyczny :tak:

Anius mam z tej seri tez Syneczek Mamuni, Kocham Babcie (w planach zakup Kocham Dziadka), Kawaler do Wziecia i Jestem Super Dzieciak

Antar my tez zestaw instrumentow kupilismy :-D:-D bedziemy grac :-D:-D..Bartek tez przed TV tancuje :)) a w ogole to bawi sie swoim glosem..a jak juz wyjde na klatke gdzie idzie echo to nie ma zlituj sie..wszyscy wiedza, ze idziemy :))

Kraf ja polowalam na te kapciuchy lidlowskie i oczywiscie mi wykupili..zostaly tylko rozowe:wściekła/y::wściekła/y:
Prawdziwa pralka, tak jak i odkurzacz to cud wymyslony dla rodzicow malych dzieci..przed wlaczona pralka siedzimy ok. 20 min.

Martussa dla nas to takie rozmiary są już za małe... Ala już wyrosła z rozmiaru 12-18 i teraz pajace do spania musze kupować pojedyńcze 18-23 a nie pakowane po trzy sztuki niestety :(
:szok::szok::szok: myśłam, że Zuzia jest duża, ale jak czytam o tyh rozmiarach to mi opada szczęka. Mała nosi ciuszki 9-12msc, a i niektóre na 6-9msc są dobre. A buciki kupiłam nr 13 (polska 20) i są odrobinę większe, ale akurat na zimę/wiosnę.

reklama
Do góry