reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

a przy kasie to mało co oczy mi nie wyskoczyły jak zobaczyłam ile mam zapłacić. niby po promocji, ale te rzeczy sa takie drogie:baffled:

nom ja ostatnio robiac zakupy dla nas i jedzenie Macka plus kilka ubranek wydalam ponad 300zl :no: masakra... tak to jest kusic sie na promocje ;-)

antar tez ostatnio przeszlam przez Mothercare :tak: wyprzedaze rewelacyjne :tak:

Dzisisejsze zakupy skonczyly sie tak ze kupilam malemu smoczek Avent sensitive, kubek LOVI 360 i huśtawke :-D:-D:-D ale dostanie to juz jutro bo jutro konczy 11msc, a za zakupy te placil dziadek i zazyczyl sobie aby maluch juz teraz to dostal.:tak:
Na urodzinki na roczek postaram sie dokupic mu lampke nocna bo teraz ich nie bylo i chyba ten sterowany samochodzik ;-) A moze juz pokusimy sie na rowerek-jezdzik dla maluszkow, albo parasolke-spacerowke :sorry2:

Nooo a teraz pozostaje nam tylko zamontowac huśtawke w futrynie iiii... husiuu, huśśśś będzie :-D:-D:-D
taka mamy...

BUJAK HUŚTAWKA PLASTIKOWA FOTELIK Z PASAMI W-wa@@ (881856806) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
reklama
no właśnie, przecież w Tesco są duże rozmiary :D
ja kupiłam Kalinie np pajace do spania na 12-18 miesięcy tj. rozmiar 92.
Były też i większe.
Bodziaki to samo :) coś źle szukacie chyba :D

Ostatnio w Auchan (co prawda nie Tesco) kupilam bodziaki na 23msc i sa bardzo duze :tak: Na mojego malucha pewnie beda na lato albo jesien:tak:

Roznie bywa z rozmiarowkami, bo nieraz sie kupi cos zanizonego ze np r 92 jest na styk :dry: ale i w Realu widzialam kiedys spioszki i body nawet na rozmiar 104 :shocked2: te to byly bardzoooo duze :tak:

Fakt, że te rozmiarówki są baaaardzo mylące :dry: Zuzia ma body różnych firm gdzie 6-9msc i 12-18msc i nie różnią się w cale!!! Więc jak ktoś pyta jakie rzeczy kupić w prezencie to czasem sama nie wiem co odpowiedziec

Tyle pisałyście o tym tesco że też się tam wybrałam:-) Kupiłam pampersy i bobofruty, przecenione ciuszki były tylko dla maluchów i na 3-4 latka a takich póki co nie potrzebujemy.

łał ale poszalałyście sobie na tych zakupach .Ja póki co to ciuchów na pewno do 2 roku życia nie muszę kupować . Chrzestny Nikiego ma takiego 2 latka i wszystkie ubranka lądują u nas.
Pampersów , jak już wspominałam do roku też nie muszę kupować .Mam jeszcze 1,5 mega paki huggiesów.
Trochę Wam zazdroszczę tych szaleństw ,bo sama też lubię kupować no ale u mnie nie ma sensu .
Co do prezentu na roczek to nie mam pojęcia co by kupić ,bo wszystko ma .Chrzestny też myślę ,że będzie wiedział co kupić ,bo na razie się nie pytał .Ma przecież doświadczenie .

Acha dostałam ostatnio od sąsiadki body na rozmiar 116 ale jest tak wielkie ,że na długość 2 Niusie by weszły:-D:-D

no właśnie, przecież w Tesco są duże rozmiary :D
ja kupiłam Kalinie np pajace do spania na 12-18 miesięcy tj. rozmiar 92.
Były też i większe.
Bodziaki to samo :) coś źle szukacie chyba :D

Larkaa no wlasnie ten rozmiar 86-92 Gab juz teraz nosi i tych body i pajacykow ma a ja bym musiala teraz wieksze bodziaki kupic jak z tych wyrosnie i juz nie ma chyba 94-98 , nie wiem co ile sa te rozmiary :sorry2:

reklama
Do góry