matko kochana ale drogie te foteliki na szczęście my z babcią mieszkamy to będzie co jeść w razie zakupu ;-) Ja się tak tylko zastanawiam kiedy się przesiąść do nowego fotelika bo ten jest jeszcze dobry, głowa jej nie wystaje i w futrzaku się mieści. Może na 1 urodziny bo będzie przypływ gotówki prezentowej to nie będzie trzeba potem babci objadać ;-)
co do ubranek to my 68 i 74 a Oliwia nie ma nawet 9kg i jak ją mierzyła pani to na 68 , wymierzyła, a Ja w domu na leżąco 74 a na stojąco przy regale wyszło nam 68 to Ja już nie wiem ile ona ma, ale jak ją mierzyłam na leżąco to spała więc była rozciągnięta i luźna a u pani w gabinecie to na tej miarce pani ją ścisnęła tzn. przycisnęła ją tym suwakiem i kazał mi trzymać pod paszkami żeby się nie odsunęłą od końca miarki no i wtedy ona miała tak ramiona wysoko że szyja ściągnięta takze mi się wydaje że to nie jest mierzenie wiarygodne no bo tu niby nogę rozciąga ale za to głowa się w ramionach chowa. Na pewno jest szczupła i nie za ciężka (pani nawet powiedziała że trzeba na to zwrócić uwagę bo mało przybrała w ciągu 2 miesięcy, no cóż zobaczymy ile będzie teraz jak pójdziemy).