reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

szuszu, miałam to łóżeczko dla Li.. ale już sprzedałam. Miałam do niego kilka zastrzeżeń (poza oczywiście podstawowym, że Lilka ciągle miła ręce i nogi poza szczebelkami:D)

reklama
:-) ja też szukam i szukam,ale na razie na ebay'u,bo już nikt z rodziny nie chce kolekcjonować moich zakupów :-D
Karolinkaz i Marcelinaa - gratuluję perełek! piękne ubranka :-)

SZUSZU-też chceiliśmy kupić to samo łóżeczko w kolorze wenge ale troche przerażała mnie ta szuflada bo trzeba ją całą wyciągnąć na środek pokoju aby coś z niej wyciągnąć i znaleźliśmy takie ,które ma szuflade na szynach i wystarczy uchylić i przesunąć palcem wieczko od szuflady lekko do tyłu i nawet bardziej nam się podoba -ale tamto tez fajne,wklejam stronkę może będziesz zainteresowana :-) ten facet ,który sprzedaje te łóżeczka ma tez inne kolory np.w orzechu:tak:
Wenge łóżeczko dziecięce KUBUŚ + SZUFLADA+wyj szcz (1591798003) - Aukcje internetowe Allegro
Karolinkaz -słodkie ciuszki :-)
Marcelinaa-super komplecik-słodziak :tak:

LANA, bardzo dziękuję za info, nie wiedziałam że z tą szufladą tak jest.
Marcelina, super ubranka, zachwycona jestem:-)
Karolinka, bardzo ładne:-)

Sagaa, super łóżeczko.
Dzięki dziewczyny za opinie:-)
A takie łóżeczko wybraliśmy KLUPS SAFARI SZUFLADA STYLOWE ŁÓŻECZKO 24H HIT (1579726345) - Aukcje internetowe Allegro

Szuszu świetne to łóżeczko. Bardzo fajnie że szuflada ma na górze zamykanie, ja nie mam takiego i strasznie dużo kurzu się tam zbiera. Teraz na pewno bym wolała z tym zamykaniem, a co za różnica wysunąć do końca niż pół...

Marcelina wylicytowałam w tym samym sklepie dwa rampersy i trochę się martwię bo jeszcze nie doszły :-(

Dziewczyny śliczne te ubranka

Oli.B-jak dla mnie z tą szufladą jest różnica bo musisz mieć dużo wolnego miejsca przed łóżeczkiem aby wyciągnąć wielką szuflade wręcz na środek pokoju by podnieść wieko i dostać się do jej zawartości,wygodniej jest aby tylko ją uchylić i wyciągnąć co potrzeba no chyba ,że trzymać się tam będzie rzeczy mało potrzebne ,których nieużywa się na codzień ,ale jeśli musisz taką szuflade otwierać kilka razy w ciągu dnia to zaczyna być to uciążliwe.
To oczywiście moje zdanie :tak:-ja wole sobie życie ułatwiać jeśli to możliwe :-),ale samo łóżeczko bardzo mi się podoba :-)

Ostatnia edycja:
Oli nie strasz :-p ja jeszcze wylicytowałam wcześniej

ANG sliczny DRESIK z ELMO na wiosne DAMA j.nowy3/6 (1573030112) - Aukcje internetowe Allegro

TWEETY~*~ CUDO KOMBINEZONIK z ptaśkiem 3-6 -wiosna (1572851419) - Aukcje internetowe Allegro

~*~ JAK NOWA* PLUSZOWA BLUZA*KURTECZKA*62cm 1-3m (1572850217) - Aukcje internetowe Allegro

tylko wszystko różowe :angry: ale nie myslalam ze wygram..w sumie tak kliknelam bezmyslnie

a i dzis klikam łóżko ŁÓŻECZKO TURYST.BeeBee PŁOZY WIBRACJE WARSZAWA (1581165112) - Aukcje internetowe Allegro jungle bądź olive cream

solive2011.jpg

reklama
Marcelinaa-piękne ciuszki i fajne łóżeczko :tak: nie martwcie się na zapas poczta tak chodzi ,że szok napewno dostaniecie swoje zakupy sprawdzałam tą waszą osóbkę i ma same pozytywy więc powinno być dobrze .
Ja nigdy nie zamawiam od osób która ma negatywy -jeden, dwa spoko ale więcej to trzeba się zastanowić i poczytać za co negatywki wystawione:tak:

Do góry