• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

szuszu, miałam to łóżeczko dla Li.. ale już sprzedałam. Miałam do niego kilka zastrzeżeń (poza oczywiście podstawowym, że Lilka ciągle miła ręce i nogi poza szczebelkami:D)

reklama
:-) ja też szukam i szukam,ale na razie na ebay'u,bo już nikt z rodziny nie chce kolekcjonować moich zakupów :-D
Karolinkaz i Marcelinaa - gratuluję perełek! piękne ubranka :-)

SZUSZU-też chceiliśmy kupić to samo łóżeczko w kolorze wenge ale troche przerażała mnie ta szuflada bo trzeba ją całą wyciągnąć na środek pokoju aby coś z niej wyciągnąć i znaleźliśmy takie ,które ma szuflade na szynach i wystarczy uchylić i przesunąć palcem wieczko od szuflady lekko do tyłu i nawet bardziej nam się podoba -ale tamto tez fajne,wklejam stronkę może będziesz zainteresowana :-) ten facet ,który sprzedaje te łóżeczka ma tez inne kolory np.w orzechu:tak:
Wenge łóżeczko dziecięce KUBUŚ + SZUFLADA+wyj szcz (1591798003) - Aukcje internetowe Allegro
Karolinkaz -słodkie ciuszki :-)
Marcelinaa-super komplecik-słodziak :tak:

Sagaa, super łóżeczko.
Dzięki dziewczyny za opinie:-)
A takie łóżeczko wybraliśmy KLUPS SAFARI SZUFLADA STYLOWE ŁÓŻECZKO 24H HIT (1579726345) - Aukcje internetowe Allegro

Szuszu świetne to łóżeczko. Bardzo fajnie że szuflada ma na górze zamykanie, ja nie mam takiego i strasznie dużo kurzu się tam zbiera. Teraz na pewno bym wolała z tym zamykaniem, a co za różnica wysunąć do końca niż pół...

Marcelina wylicytowałam w tym samym sklepie dwa rampersy i trochę się martwię bo jeszcze nie doszły :-(

Dziewczyny śliczne te ubranka

Oli.B-jak dla mnie z tą szufladą jest różnica bo musisz mieć dużo wolnego miejsca przed łóżeczkiem aby wyciągnąć wielką szuflade wręcz na środek pokoju by podnieść wieko i dostać się do jej zawartości,wygodniej jest aby tylko ją uchylić i wyciągnąć co potrzeba no chyba ,że trzymać się tam będzie rzeczy mało potrzebne ,których nieużywa się na codzień ,ale jeśli musisz taką szuflade otwierać kilka razy w ciągu dnia to zaczyna być to uciążliwe.
To oczywiście moje zdanie :tak:-ja wole sobie życie ułatwiać jeśli to możliwe :-),ale samo łóżeczko bardzo mi się podoba :-)

Ostatnia edycja:
Oli nie strasz :-p ja jeszcze wylicytowałam wcześniej

ANG sliczny DRESIK z ELMO na wiosne DAMA j.nowy3/6 (1573030112) - Aukcje internetowe Allegro

TWEETY~*~ CUDO KOMBINEZONIK z ptaśkiem 3-6 -wiosna (1572851419) - Aukcje internetowe Allegro

~*~ JAK NOWA* PLUSZOWA BLUZA*KURTECZKA*62cm 1-3m (1572850217) - Aukcje internetowe Allegro

tylko wszystko różowe :angry: ale nie myslalam ze wygram..w sumie tak kliknelam bezmyslnie

a i dzis klikam łóżko ŁÓŻECZKO TURYST.BeeBee PŁOZY WIBRACJE WARSZAWA (1581165112) - Aukcje internetowe Allegro jungle bądź olive cream

solive2011.jpg

reklama
Marcelinaa-piękne ciuszki i fajne łóżeczko :tak: nie martwcie się na zapas poczta tak chodzi ,że szok napewno dostaniecie swoje zakupy sprawdzałam tą waszą osóbkę i ma same pozytywy więc powinno być dobrze .
Ja nigdy nie zamawiam od osób która ma negatywy -jeden, dwa spoko ale więcej to trzeba się zastanowić i poczytać za co negatywki wystawione:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry