reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
maggie- faktycznie te gacie nie najfajniesze ale chyba warto miec ich kilka sztuk na poczatek. choc dobry pomysł tez z tymi za piątaka z marketu :)

a łóżeczka też bardziej to pierwsze nam sie podoba no wychodzi o 100 zł taniej (z szuflada i materacem jest za 250 zł)

maggie- faktycznie te gacie nie najfajniesze ale chyba warto miec ich kilka sztuk na poczatek. choc dobry pomysł tez z tymi za piątaka z marketu :)

a łóżeczka też bardziej to pierwsze nam sie podoba no wychodzi o 100 zł taniej (z szuflada i materacem jest za 250 zł)

Devi, daj linka bo mi się też podoba, może kupię;-)

devi-oba łóżeczka bardzo ładne chociaż mi kolorystycznie bardziej by odpowiadało 1 i kiedyś je nawet brałam pod uwagę,ale to zależy jaki kolor Tobie bęzie bardziej odpowiadał i pasował do wystroju wnętrza :tak:
Jesli chodzi o majty poporodowe :-) to ja też kupuję takie jednorazowe szkoda mi mojej bielizny-koszta minimalne.Są tez wielorazowe z siateczki i wyglądają jak bokserki z ciut dłużsżąnogawką i są bardzo przewiewne-skóra ładnie oddycha -koszta również kilku złotowe:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Devi ja juz kupiłam i mam rozłozone to drugie z tymi ciuchciami i powiem ze jest fajne, wklejałam gdzieś zdjęcia. Mam kolor orzech, ale faktycznie jest droższe, ja dałam 350 zł ale to w sklepie.
Jeśli chodzi i galoty poporodowe to tez zakupiłam takowe, obciach na całej lini, ale pamietam dyskomfort jak rodziłam 15 lat temu i po porodzie nie wolno było zadnych majtek ubierać i trzeba było ściskać kolanami podpaskę jak sie szło - masakra. A w tych poporodowych to wszystko oddycha i szybciej się goi.

Do góry