reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Dzisiaj przyszła paka z motherhood- zakupiłam fasolkę, otulaczek i podkłady do przewijaka:) Bardzo fajnie wszystko się prezentuje. Jestem zadowolona- oczywiście wszystko leży na wierzchu żebym mogła co chwila podchodzić i patrzeć:D Jak mały głupiutki misiu jestem z tymi rzeczami:D

A to dzisiejsze moje łowy ( rozmiarówka 74 cm),a sweterek dla 5 letniego chrześniaka :-) w sumie za 3 rzeczy zapłaciłam 11 euro :-D DSCN3455.jpgDSCN3452.jpgDSCN3454.jpg

no więc spisałam sobie co mam i nie wygląda to za kolorowo..
z nowych rzeczy

7 skarpeciaków
1 biała czapeczka

62 cm

gruby różowy pluszowy pajac- prędzej na zimę
3 białe body długi rękaw
1 żółte body krótki rękaw
1 rampers
1 białe śpioszki plus bluzka- na jakiego mi bluzka? co ja se mam ją w pampersa wsadzić??
1 komplet spodenki elmo + bluzka
+ teraz wylicytowany komplet babaluno
i to wsio, reszta wielka :szok: czyli wielkie nic...

a z używanych owszem, trochę tego jest do max 60 cm..ale .. większość znoszona :baffled::zawstydzona/y:

akutan-super zakupy i otulaczek bardzo przydatny na taki okres letni w jakim będziemy rodziły -(ja też kupiłam)bo w taki upał to rożek sie nie sprawdzi :tak:

reklama
Do góry