reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Oli.B podoba mi się ten Twój wózek, a jak sie sprawdzał? No i teraz ceny są korzystniejsze:)
Tonya właśnie sporo mam jest za tymi xlanderami, musze się im przyjrzeć;-)

karolaola minus jest taki, że jest duży, więc jeśli samochód to tylko kombi,mały kosz na zakupy, plus jest taki, że gondola ma specjalne pasy do przewożenia w samochodzie, fajnie bo dziecku wygodniej niż w foteliku, no i bardzo dobrze się prowadzi

Dzisiaj przejrzałam, oczywiście nie dokładnie, wózkowy wątek marcówek 2011. I powiem Wam tak, że nie ma chyba takiego co by był idealny. Każda mama znajdzie jakieś "ale" w wydawałoby się idealnym:) To mnie nawet pociesza.

Ten wątek tylko tak przeleciał, ale czy Wy już robicie takie konkretne zakupy? Łóżeczka, wózki, komody, maty, leżaki itd. Ja w tej ciąży tylko skarpetki i łapki na rączki kupilam i nawet się nie rozglądam narazie, jakiś strach po pierwszej ciąży pozostał.

karolaola ja już pisałam, że teraz mam wszystko po synku. Ale jak byłam z nim w ciąży to od 3 m-ca wszystko kupowałam.Kupić potem wszystko naraz to za duży wydatek. Co miesiąc kupowałam coś: łóżeczko, za miesiąc- materac itd. Nie odczuł mój portfel bardzo, dopiero jak podliczyłam to szok :szok:

Masz rację myślę, że po II prenatalnym już się odważę, bo jak przejrzałam wyprawkę dla bobasa toż to szok ile tego jest i ile to kosztuje. A tak wracając do Twojego Oli.B wózka to znalazłam i to w baaardzo korzystnej cenie
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CHICCO 2011 Trio S3 - zestaw 3w1 - wózek głęboki, spacerówka, fotelik z bazą + plecak z przewijakiem GRATIS
miejmy nadzieję, że te promocje będą się utrzymywać.

Teraz chcę sobie poprostu powybierać odpowiednie rzeczy, a później je tylko kupić.

Oli. B a juz wiesz kto u Ciebie mieszka?

karolaola o naprawdę bardzo dobra cena tego wózka. Ja kupowałam normalnie w sklepie firmowym więc pewnie dlatego też cena wyższa. A u mnie oczywiście FILIP mieszka
clap.gif

Ale gapa ze mnie:sorry: a w jakich kolorach masz czarno-czerwony? Bo w sumie tam chyba tylko dwa kolory do wyboru są. Kurcze a zawsze powtarzałam, że nie chcę trójkołowca, a ten mi się podoba:)

No cena super, ale sama widziałaś, że przeceniony z 3tys.

reklama
Oli.B a powiedz mi jak sie sprawują kola piankowe? Mieszkasz w Polsce? Bo o tych kołach też się naczytałam, że lepiej pompowane. W sumie to gabarytami się nie przejmuję bo właśnie kombi mamy. Ważne, żeby pojazd dobrze się prowadził, był stabilny (nie trzeszczał) i "pojemny" żeby maluch nie miał jak w puszce:)

Do góry