reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

jaskółka bardzo mi się podoba ten wózek. Moja siostra ma wózek tej firmy tylko dla bliźniaków ( sprowadzała go z anglii bo taniej) i jest bardzo zadowolona. a jakie on ma koła, piankowe czy pompowane?

A ja dzisiaj byłam w sklepie z wózkami i moje typy niestety padły:( Mutsy transporter jest niestety nie dla mnie... Ma piankowe koła i lekki stelaż i nie nadaje się na moje wiejskie drogi:( Mogę mieć mutsy urban rider albo 4 rider ale cena jest dużo wyższa. poza tym te gondolki w tych wózkach są takie małe....

Natomiast x lander xa jakoś mi się nie podoba na żywo. Może też przez to ,że w sklepie były tylko te paskudne kolory- zielony i ceglasty. Ale Pan mi powiedział,że właśnie te 2 kolory wycofują i mają być jakieś 2 nowe. W ogóle on jakiś taki ciężki:( I minusem też jest to ,że spacerówki nie da się ustawić przodem do mnie:(

No cóż,będę szukać dalej. Chociaż te mutsy są takie ładne...Mam mętlik!!!!!!!

A i dostałam dzisiaj od kuzynki całą reklamówkę body i pajacyków 'na początek':) Wszystko nowe... Chyba już nie będe musiała nic kupować:)

reklama
jaskolka ja kompletnie nie mam tez pojecia jaki wozek wybrac- 2 po coreczce juz zepsulam (jeden hauck wlasnie ale inny model a drugi parasolka z hiszpanskiej firmy nawet juz nazwy nie pamietam, ale wlasnie mial tzakie male koleczka zwrotne i tak krecilam az siewykrecilo jedno a naprawiac sie nie chce)..
a co do lotow z wozkiem to wozek jest ZDECYDOWANIE za´darmo jesli podrozuje z nim a najlepiej w nim niemowle lub male dziecko!

szuszu888... a ta spacerówka nie będzie za mała dla 2 latka? bo na zdjęciu wygląda, że jakiś taki podnóżek krótki i zagłówek tez taki jakis niski.. plusem pewnie to że mały po złożeniu..

a widział ktoś może tego x-landera xRun na żywo?

szuszu świetny pomysł z latarką w tym wózku, nie widziałam nigdzie w żadnym. Ja mam podobną spacerówkę. Kurcze tylko faktycznie drogi ten "Mercedes" :-)

Ostatnia edycja:
HEJ HEJ!!!!:-)-no to mamuśka zaszalała :-D i odważyłam się w końcu na pierwsze zakupy dla mojego maleństwa,chociaż lekarz powiedział że podobno chłopak ale na 100 % dopiero przy wizycie 25 marca stwierdzi -więc kolorki wybierałam z córą neutralne.To sie pochwale co zakupiłam -a co tam
DSC01005.jpgDSC01007.jpgDSC01006.jpgjeden bodziak i czerwony rampersik jest z super napisem "my daddy is cool"

reklama
Do góry