reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Monila 5 piętro bez windy ??? :szok: współczuje. Może Ty masz już na oku wózek idealny do naszych warunków mieszkaniowych.
Ja boje się tez trzymać wózka w wózkowni bo w mnie w bloku mieszka niestety taki pan złomiarz/menel który lubi sobie pozapraszać kolegów swojego pokroju i nie ukrywam ze jakby mi zginął wózek to pierwsze co to o nich bym pomyślała bo pewnie gdzieś by go obalili za kilka flaszek.

Marcelinaa tylko mi się wydaje, że metalowe to i bardziej wytrzymałe,a plastikowe to złamią się hahah:-D ale tak jak mówisz oby dwa są do 18 kg więc pewnie daja radę;)

LANA ooo ściągana tapicerka to duży plus. Myślę, że prędzej czy później któraś mama nakieruje nas na właściwe tory:)

Ja już nawet o wózku nie chcę myśleć. Niedawno miałam 3 dniowe lawirowania po stronkach z wózkami i mam dość. Wprawdzie wyklarowały się moje typy, ale narazie PASUJE;)

meilaaa no niestety nie mam na oku żadnego wózka na nasze warunki... ale myślę ze coś znajdziemy;) jesli chodzi o sasiadow no to nie zaciekawie masz... ja nie mam żadnego menela w klatce ale za to 2 pietra niżej mam parę bardzo rozrywkowa która robi imprezy od rana do rana i od poniedziałku do poniedziałku...a czasami cały dzien jest cisza a np o 5 nad ranem zaczynaja imprezowac i głosno grac... a sprzęt maja tak mocny do grania ze u mnie slychac tak jakbyś pościła głośno telewizor w drugim pokoju... póki nie ma dziecka to jakos daje rade ale nie wyobrazam sobie jak to bedzie z malym dzieckiem..niestety sasiedzi nie daja sobie z nim i rady spoldzielnia pogrozila im ze dostana nakaz eksmisji jak sie nie uspokoja ale to nic nie daje... a policji to nawet drzwi nie otweiraja bo pewnie nie słysza skoro muzyka gra na cały blok

kapitalny ten bujaczek...sa wibracje...i moze byc rózny poziom ...i stoi i sie buja o taki mnie chodzilo super

reklama
Do góry