reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

niestety mąż zbladł na widok tych oczopląsowych kolorów żyrafowego wózka- ale doszliśmy do kompromisu- poprosimy o brązową ramę a nie żółtą- to aż tak po oczach bić nie będzie :-D także postanowione :tak:

reklama
Marcelinaa No proszę i już powoli całą wyprawkę będziesz miała;) super! Ja jeszcze nic nie mam, ale już niedługo. Ale wózia jeszcze nie kupujesz?

oj nie kochana.. ja mam wyprawkę całą ale zlinkowaną heheh wciąż mam remont w domu i to on chłonie pieniążki.
Wózek moze mi teście kupią za 2 tyg.
Ja z tych - szczęśliwych synowych- w przeciwieństwie do "biedaczek" z bb wątku o teściach.
Założyli się o płeć i wózek kupuje dla wnuka teść a dla wnuczki teściowa.
19 idę na USG jak coś będzie widać, to kupią wózek hehehe

Teściowie szaleją;) to fajnie masz. Ja w sumie też nie moge narzekać, ale co nieco bym do tego wątku dopisała;)
A jeśli mogę doradzić to zakup wózka zostawcie sobie na koniec, bo niepotrzebnie będzie gwarancja leciała, a to jednak 5 miesięcy, może (ale oby nie) się przydać.
Ja przynajmniej właśnie tak zdecydowałam:tak:

nadzieja! ja mam nadzieję;), że bez krzesełka się obejdzie, choć nie wiem.

Nam teść też kupił wózek 3w1 :-). Trochę była walka bo moi rodzice też chcieli kupić, podobno jest taki zwyczaj u nas, że dziadki powinni dać na wózek :-). Mi się ten zwyczaj podoba ;-)

nadzieja zwróć uwagę jak będziesz kupować leżaczek Bright Starts my co prawda mieliśmy inny, ale użyty był 2 razy tylko, bo jakoś był źle skonstruowany i małemu się drut w dupkę wbijał, po za tym był nie stabilny.

nam się krzesełko przydaje do karmienia, Piotrek lubi jak jemy razem i on z nami przy stole :-)

od 15 marca w Selgrosie (przynajmniej Wroclawskim) tez leżaczek bedzie za 207 zł czyli troche taniej niz na allegro...może któras skorzysta...ja się zastanaiwma :)

1484770391

Dziewczynki a ja wczoraj na allegro kupiłam extra pake nowych z metkami angielskich ciuszków i w bardzo dobrym stanie dla mojego maleństwa z kosztami wysyłki za 500zł.i jest ich aż 66 szt.więc prawie całą wyprawkę przynajmniej z ciuszków mam z głowy na kilka miesięcy bo rozmiar od 0 do 6 mieś.Ciuszki są piękne i jest tam też piękny śpiworek do łóżeczka :-).Jak przeliczyłam ile tak mniej więcej musiałabym zapłacić za te ciuszki tak już nawet zaniżałam koszta to wyszło mi 1500zł.:szok:czyli 1000 w kieszeni:-).Przesyłam wam stronkę z aukcji :
**0-3-6 Mały KRÓLEWICZ 66szt WIOSNA BCM Łap okazje (1484630136) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
LANA śliczne te ciuszki:)

Ja stwierdziłam ,że na razie nie będę kupować żadnych ciuszków. Część nowych już dostałam od kuzynki, 3 koleżanki które rodziły w zeszły, roku tez mają coś dla mnie więc poczekam do czerwca i zobaczę co uzbieram i wtedy coś ewentualnie dokupię. A w czerwcu przeceny:)

Do góry