reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Marcelina- tez taki los zaplanowałam dla Mikołaja dlatego też planuje że grzecznie od poczatku bedzie spał w swoim pokoju :)z czego doswiadczeni rodzice maja ubaw i obstwiaja jak długo damy rade w nocy latac do drugiego pokoju :)

no ja aż taka dzielna nie jestem i chce mieć łóżko u nas na 3 miechy.. ale to dlatego, że pewnie panikować będe.. choć się nie zaklinam, może się przełamię !

reklama
Marcelinaa, jak będziesz miała dziecko pokroju Li to prawie się uda Twój plan:D. Usypiała o 22 i wstawała ok 10 (bez pobudki w nocy) od 3 miesiąca. Teraz jest nieco gorzej. Idzie spać po 20 i wstaje przed 7. No ale śpi w innym pokoju a ja faktycznie latam bo 'a to przykryć' , 'a to poprawić'...

Dziewczyny świetne łóżeczka, tylko faktycznie te moskitiery naciągnąć to nie lada wyczyn :-);-) A co do budki to myślę, że po namoczeniu i naciagnięciu sama się ułoży, bo prasowanie może porobić w niej "wentylację" :-D

zmiana koncepcji, oto nasz faworyt jesli chodzi o łózeczko
17.jpg

reklama
Do góry