reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Marcelinaa, aż tak zaawansowane moje rozkładanie nie było, rozłożyłam 'socjal minimum' i reszta leży w worku. Hmmm, ale chyba z Ciekawości to sprawdzę i dam Ci znać.

reklama
Marcelina u nas jest gites:-D. Musisz włożyć tę rurkę co jest w dwóch częściach(nie wiem czy ma znaczenie czy jest od pałąka z zabawkami czy od mosktiery- ale może ona skraca materiał bo pałąk ma dłuższą rurkę czy coś), potem tymi łapkami chwycić się boku, założyć materiał z tyłu i przesuwać 'pałąk moskitierowy' maksymalnie do środka( u nas udało się do tych rzepów na środku), a potem naciągasz moskitierę. Nie zaciągniesz jej bóg wie jak daleko, ale wystarczająco, żeby się trzymało i nic nie wlatywało. Jak moja pseudo instrukcja nic nie dała, to może macie wadliwy towar? Jak chcesz to mogę Ci wstawić (o ile umiem:D) zdjęcia mega wypasionej jakości bo komórką:D:D

noooooooo plis plis o zdjęcia a ja ide zobaczyć pałąki.. ale- przecież pałąk do zabawek jest jeden a pałąk do daszka - to dwa ze złącznikiem na środku ? czy źle gadam

Marcelinaa tak, ze złącznikiem to do moskitiery.
A tutaj mega wypasione zdjęcie (akurat idealne dla osoby, która fascynuje się fotografią :D:D). Serio, wybacz nie wiedziałam że wyszło AŻ tak źle, a mężuś mówi, że drugi raz nie będzie tego zakładać:D

Załączniki

• P1800_11-05-11.jpg
    P1800_11-05-11.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 52
heheh dobrze jest nie marudź! co mam widzieć to widzę..
ja też coś pokombinowałam i niby się naciągnęło, ale dalej myślę, że jest z dupy bo róg moskitiery jest nie w tym miejscu co trzeba..
idę zobaczyć czy nie strzeli moskitiera jak pałąka założe- bo taka dzielna jak Ty to nie byłam.

DSC01480.jpgDSC01481.jpg

no dobra, nie strzelił, ale zaczepione to to jest na slowo honoru... w ogóle muszę ten daszek wyprasować czy co bo patrzeć na niego nie mogę

reklama
Marcelinaa nie pękaj, pewnie i tak nigdy tego nie użyjesz :-D
Raczej bym nie prasowała, bo małą temp. cudów nie zdziałasz, a duża wypali Ci dziury, lepiej zmoczyć w wodzie i od razu naciągnąć - tak myślę.
Ale fakt w domu to nie jest potrzebne:D

Do góry