mucha_nie_siada
Fanka BB :)
Marcelinaa, aż tak zaawansowane moje rozkładanie nie było, rozłożyłam 'socjal minimum' i reszta leży w worku. Hmmm, ale chyba z Ciekawości to sprawdzę i dam Ci znać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Musisz włożyć tę rurkę co jest w dwóch częściach(nie wiem czy ma znaczenie czy jest od pałąka z zabawkami czy od mosktiery- ale może ona skraca materiał bo pałąk ma dłuższą rurkę czy coś), potem tymi łapkami chwycić się boku, założyć materiał z tyłu i przesuwać 'pałąk moskitierowy' maksymalnie do środka( u nas udało się do tych rzepów na środku), a potem naciągasz moskitierę. Nie zaciągniesz jej bóg wie jak daleko, ale wystarczająco, żeby się trzymało i nic nie wlatywało. Jak moja pseudo instrukcja nic nie dała, to może macie wadliwy towar? Jak chcesz to mogę Ci wstawić (o ile umiema po co ten daszek w domu??no dobra, nie strzelił, ale zaczepione to to jest na slowo honoru... w ogóle muszę ten daszek wyprasować czy co bo patrzeć na niego nie mogę
a po co ten daszek w domu??