reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

No to wrzucam.

Tak chcialam mlodego wyszykowac (sorki nie uprasowane ale rece odmawiaja posluszenstwa i czekam na M.)

DSC02544_male.jpg

A tak bedzie, zeby mlodemu bylo milo i wygodnie
DSC02542_male.jpgDSC02554_male.jpg

reklama
Malgo000-piękne zestawiki oba :-)a mokasynki boskie :tak:
Ja dziś znowu kupiłam kolejne zestaw 3-pak skarpetek no nie mogę się oprzeć :-D i zamówiłam smoczki lovi w aptece taki 2 -pak od 0-3 bo kupiłam ostatnio 0-6 i wydaja mi się za wielkie ,zamówiłam też w aptece fride i 2 zestawy dodatkowych filterków a i osonki na sutki kiedyś z Wiką miałam Aventu ale teraz dla odmiany zamówiłam Canpolu.

MAGGIE dolujesz mnie tymi 6 pralkami, ja mam tylko jedna...ach chyba z bobasem bede po sklepach latac...

OLI, MAlgo bardzo fajne ciuszki!

MALGO a i stacja kosmiczna wydaje sie bardzo praktyczna!

reklama
Do góry