reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków...

reklama
Trzeba tylko ustawić sobie strzał np na 3 sekundy przed końcem ale może być tak że ktoś też ma ustawione i cię przebije
ja sobie kukam na oferty kupna tak na godzinkę przed i widzę kto kiedy licytował i przed końcem licytacji sprawdzam czy już ktoś nie dał więcej niż ja i jak jest więcej to zmieniam na snajperze

DSC_0322.jpgZdobyte w Tesco na wyprzedaży w okolicach 20 zł średnio, fajna gruba bawełna producent Fisher Price . Jak byłam ostatnio u nich to widziałam że jeszcze są ostatnie sztuki :)

Załączniki

• DSC_0322.jpg
    DSC_0322.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 65
ursula sliczne! ja juz nie mam za co kupowac :wściekła/y:
a to czapeczki od mamci z benettona i buciki od meza, one sa F&F z tesco i sa sliczne :-D
2013-07-09 12.32.20.jpg

Załączniki

• 2013-07-09 12.32.20.jpg
    2013-07-09 12.32.20.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 55
śliczne ciuszki :) nie wiem dlaczego, ale boję się jeszcze zakupów na taką skalę... nie chcę zapeszać.

Lefkowa ja sie tak strasznie boje, ale to poprawia humor i pozwala myslec ze bedzie dobrze i nie na darmo zakupy sa! :) trzeba byc dobrej mysli :tak: ja je przekladam prawie codziennie :-p

reklama
Kobitki, ja zgłupiałam i nie wiem gdzie zadać to pytanie - chodzi mi o materacyk dla maluszka - jaki wybrać? Myślałam o jakimś takim może łączonym kokos -gryka, wiem że są też drogie po kilkaset zł jakieś nie wiem ekstra super mega... poradźcie coś proszę

Do góry