reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków...

reklama
Jak pisałam ja pierwszy raz, ale napewno nie ostatni ;-) dziecięce super, a na damskie nawet nie spojrzałam z wrażenia :-D fajne są? kupujesz Rojku też dla siebie?

Dla mnie nie mam tyle samozaparcia, bo tam strasznie duzo tego, jak dla mnie za duzo, więc ogladam ciuszki dziecięce a na "starsze" chodze do mniejszego, sprawdzonego, ale juz nie pamietam kiedy bylam :p

paczusie z allegro - wygladaja na zywo pieknie, jeden rampersik ten szary ma plame z boku i jest troche zmechacony ale moze uda mi sie go doprowadzic do ladu, reszta jest w super stanie :-D:-D
DSC_0238a.jpgDSC_0240A.jpg

Załączniki

• DSC_0238a.jpg
    DSC_0238a.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC_0240A.jpg
    DSC_0240A.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 46
reklama
sliczne ciuszki ja na allegro zamówiłam :

927b.jpgopakowanie do smoczka
3368636911.jpg dwie butelki 150 ml ze smoczkiem