reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków...

Rojku bo ja wam te nowe pokazałam, mam też drugą torbe po Wiktorku mojej siostry- mały ma rok i 5 mies. wiec ciuchy sie przydadzą i chyba już wiecej nie kupuje.
też mnie urzekł te slniak..

a kocyk z tk hahah - widze że kazda na bierząco co gdzie na promocji piszczy heheh;-)))))))))))))))

malabiala boskie butki;-)))

reklama
nonek ja miałam te butelki i byłam bardzo zadowolona, ale to było daaaawno temu, może teraz są jakieś lepsze :) a o tym to już muszą powiedzieć młodsze mamy :)

nonek ponoc sa bardzo dobre, ale ja bym sie wstrzymala z "pakietami" bo nie wiesz jaka butelka/smoczek podpasuje dzidzi. Ja mam jedna wlasnie ta i jedna tomme tippee i choc kusi mnie kupowanko to sie wstrzymuje bo znajoma mowi ze jej mala zadnej do buzi nie wezmie, inna mowila ze testowali 5 i 6 dopiero zlapalo dziecko wiec to moze nie byc takie hop :) ale ja poczatkujaca matka to sie nie znam :)

ja kupilam dzis snowu buciki z h&m za 10zl i jedne spiochy z dlugim rekawkiem w gwiazdki i taka "szmacianka" do tego w zestawie, ni to kocyk ni to maskotke mozna z tego :) a poszlam sobie po bluzke ;-)

nonek ja kupowałam dla Basi taki zestaw i też kupiłam sterylizator do mikrofalówki. Jeśli chodzi o butelki to jedyną ich wadą jest to, że mają dodatkowy taki pierścień, który trzeba myć i nakładać, czego nie mają inne butelki Aventu np. złote. Jednak patrząc na cenę to i tak wydaje mi się, że warto, bo jedna złota butelka kosztuje okołu 20 zł. Ja będę nadal używać tych butelek, pozatym pasują do podgrzewacza Aventu. Jeśli chodzi o sprawy antykolkowe to próbowałam różnych i niestety jak ma byćkolka to i tak będzie.

Fajną sprawą w tym komplecie jest szczoteczka, do tej pory używam i jest super. Niestety nowa kosztuje około 20 zł. Więc uważam, że warto zainwestować w taki zestaw.

Noonek zastanawiamy się, widzę nad tym samym:) Mam jedną buteleczkę w komplecie do laktatora i w głowe zachodze czy kupować więcej czy nie :/ Znalazłam dokłądnie ten sam zestaw co Ty i co go nie dodam do koszyka na allegro to go wyrzucam i znów dodaję :/ Dramat z moją decyzyjnością w ciąży jest już powodem rodzinnych żartów :/
A to owoce polowań sobotnich :) (zdjęcia pościeli od mamuśki wrzucę niebawem:) DSC_0443.jpgDSC_0444.jpgDSC_0446.jpgDSC_0447.jpgDSC_0450.jpgDSC_0451.jpg

Załączniki

• DSC_0443.jpg
    DSC_0443.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC_0444.jpg
    DSC_0444.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC_0446.jpg
    DSC_0446.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC_0447.jpg
    DSC_0447.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC_0450.jpg
    DSC_0450.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC_0451.jpg
    DSC_0451.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 59
ursula- ślicznie bedzie alicja w tym wyglądać i leżaczek też super w jakiej cenie ??
A to mój weekendowy zakup ślkiniaczek Nadzi 002.jpg

Załączniki

• ślkiniaczek Nadzi 002.jpg
    ślkiniaczek Nadzi 002.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Do góry