reklama

Zakupy dla naszych maluszków...

Fajny ten Baby Jogger, ja też raczej o dostawce myślę ale również oglądałam podwójne, np phil&teds tylko tam mi nie odpowiada że małe dziecko w takim "kokonie" pod spodem śpi.

reklama
No właśnie jeśli już taki wózek, to ja chciałam, żeby ta gondolka była nie kombinowana, tylko z prawdziwego zdarzenia. Właśnie w tych P&T tak to dziwnie jest rozwiązane. Jednak dzidź musi sobie wygodnie leżeć.

Moja siostra 10 lat temu, jak nie było takich wózków, to kładła deseczkę na gondoli i na tej desce sadzała starszą dziewczynkę :)

deseczkę?w jakim celu?

No właśnie jeśli już taki wózek, to ja chciałam, żeby ta gondolka była nie kombinowana, tylko z prawdziwego zdarzenia. Właśnie w tych P&T tak to dziwnie jest rozwiązane. Jednak dzidź musi sobie wygodnie leżeć.

Moja siostra 10 lat temu, jak nie było takich wózków, to kładła deseczkę na gondoli i na tej desce sadzała starszą dziewczynkę :)

Deseczka położona przez szerokość wózka służyła jako siedzisko dla drugiego. Napisałam "na tej desce sadzała starszą dziewczynkę". W tamtych czasach nie były dostępne żadne dostawki, ani wózki rok po roku.

Tak jak pisałam w poprzednich postach, myślę bardziej nad dostawką, bo jak jakiś wózek mi się spodobał, to cena powalała.

Takie dostawki do stania nie są strasznie drogie, ale to na chwilkę. Wątpię, żeby dziecko na tym długo wytrzymało.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry