reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Joasiek kochana,dzieki bardzo!!!!!!
U mnie sie pieknie otwiera,mam Worda 2007:tak:.Tylko boje sie,ze nie dam rady,bo jestem noga w tych sprawach.W kazdym badz razie bede mocno probowac,jak znajde czas:tak:.

reklama
Joasiek kochana,dzieki bardzo!!!!!!
U mnie sie pieknie otwiera,mam Worda 2007:tak:.Tylko boje sie,ze nie dam rady,bo jestem noga w tych sprawach.W kazdym badz razie bede mocno probowac,jak znajde czas:tak:.

Bardzo proszę :tak:
Starałam się pisać to tak, żeby wszystko było do końca wyjaśnione, choć troszkę ciężko po 8 czy 9 latach siedzenia w programie, wyobrazić sobie, jak to jest nic nim nie wiedzieć i nie wiem czy mi się to udało ;-)
Jakby co, to pytajcie :tak:

Przeczytalam na razie wszystko:-D i doszlam do wersji z jednym zdjeciem;-).Chyba od tej zaczne i zobacze jak to bedzie wygladac:tak:.
Jaki Photoshop najlepszy?Czy nie ma roznicy?

Tycia ja mam w domku Photoshopa 7 i dla mnie jest on najlepszy, bo najstabilniejszy i najmniej obciąża system.
W pracy mam jeszcze CS i CS2 (wszystkie wersje angielskie). Jeśli chodzi o sam sposób obsługi programu, to raczej nie ma pomiędzy nimi większej różnicy. Wydaje mi się, że we wszystkich 3 wersjach o których tu napisałam, wszystko powinno wyglądać mniej więcej tak samo, mogą być jakieś naprawdę drobne różnice, bo pisząc to nie zaglądałam do CSów :tak:
W CS3 interface (czyli jego wygląd) programu jest nieco inny niż w poprzednich wersjach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry