reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Aga z najnowszej kolekcji to ladnie konto bedzie puste chyba ze masz fajny dostep to jakis tanich okazji- to sie podziel ;-)
TYcia no i ty piszesz ze w lumpiku nic nie ma a co ty kupilas powietrze :szok::szok: taki fajne ubranka
a to radio to takie dla roczniaka czy raczej nie bo tez je mam w obserowanych aukcjach ale nie wiem czy szymi go nie walnie w kat bo za malo atrakcyjne bedzie.

ciuszki super :tak: ja muszę się też wybrać za 2 tygodnie do lumpiku bo Emilce wszystko coraz krótsze :baffled: najbardziej brakuje mi piżamek pajacyków i lekkich bluzeczek bo niektóre na długi mam dość grube :sorry2:

Karola,Kondzia nie ciekawi generalnia zadna zabawka na dlugo.Słon Fisher 12+ stal u niego nietkniety dlugo.ostatnio zaczal sie nim bardziej interesowac,kladzie na niego klocek,a potem ciagnie za sznureczek i klocek podskakuje.
Radyjkiem jeszcze sie bawi,bo nowe.Nie wiem natomiast czy Szymkowi podpasuje...
Aga-pg,nie mam niestety dostepu do taniego zródła.Mi i kolezance bedzie zalezalo na jak najwyzszej cenie...:sorry2:.Jak juz cos wystawie,to pokaze Wam na pewno:tak:.
Co do lumpiku,to tez sie zdziwilam,ze cos nadaje sie do chodzenia:confused:.Dla dziewczynek malych jest mnostwo pieknosci:sorry2:.Bede tam czesciej wpadac;-).
Irtasia,te metki to sa firmowe tego lumpiku,bodajze Texland sie nazywa:sorry2:.Kazde ubranko ma taka metke z cena:tak:.Spodenki kupilam po 4 zl,tylko te na samej gorze nexta z malpka za 12 zł:-).
Ta babeczka,ktora to prowadzi to jest jakas daleka rodzina mojego Jacka:-D,tylko ona mnie nie zna;-).
Ogolnie Konrad i spolka prawie gotowi na wiosne i lato(bardziej na wiosne:tak:).

superanckie zakupy, a ja nie mam żadnego lumpiku gdzie bym mogła coś zakupić, ogólnie nigdy nie umiałam się w tych sklepach odnaleźć :no:

reklama
Do góry