reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Tycia, szok, jak windują te ceny na Allegro :no: Rekawiczki fajne :tak:
Rosmerta, kozaczki eleganckie :tak:

A ja mam na poczcie do odebrania jakąś paczkę, mam nadzieję, że to kozaki Oliwki.

a co znimi?
dlatego ja mam obawy kupowac buty przez internet bez przymiarki:sorry:
W ogóle są śliczne, fason, ok, ładnie leżą, ale wykonanie :szok::no: dziadostwo, byle jak przyklejone futerko, jakieś plamy odbarwione. W każdym razie napisałam do babki poważnego maila ze zdjęciami wad. Odpisała mi, że zwróci mi pieniądze (wraz z kosztami za przesyłkę, bo tego od niej żądałam).
Odrazu kupiłam inne buty - nawet lepiej na tym wyszłam, bo buty za 70 zł wraz z kosztami przesyłki, a ze skórki naturalnej :tak:

Kupiłam oczywiście na Allegro, bo po sklepach się u nas nalatałam i nie ma niczego sensownego w takiej cenie. A żeby było śmiesznie, długość butów prawie taka sama (pół cm krótsze) a rozmiar 26 a nie 28.

Szkoda,że zakup okazal sie nieudany.Te nowe tez ładnie sie prezentują:tak:.A ja juz kupilam dla Dominisi buty na lato:-D,sandałki Bartka za 49 zł;-):tak:.Bedzie jak znalazl,a za taka cene w sezonie nie kupie:no:.

746255598

reklama
Do góry