reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

no moje dziecię pewnie ma już 102 albo więcej.... majtusie z księżniczkami;-) kupiłam na 6lat teraz i sa dobre:cool2::-D..spodnie na 104 ale rajstopki naprawdę rożnie wychodzą zależy od firmy ,materiału :blink:

reklama
czy któraś z mam była ostatnio w TESCO i czy było już coś fajnego na wiosnę dla chłopaczków???

Ja byłam w zeszły piątek i było co nieco u nas. Kupiłam Konradowi trzypak podkoszulek z krotkim rekawem za 45 zł.Były tez jensowe spodnie własnie z ta gumka( nie podobaly mi sie) i beżowe juz ladniejsze ale szkoda mi bylo 55 zł;-).Moze pózniej wkleje zdjęcie:tak:

a ja dziś kupiłam małemu kurtkę na wiosnę no chyba przyjdzie kiedyś w Kapphallu taką niebieską w kolorowymi paseczkami i kapturem z 100 po zniżce 75zł.nic więcej mnie nie zachwyciło.

Ja prawdopodobnie jutro jade do Kappahla,bo na caly asortyment jutro daja znizke 25% . Poodbaly mi sie spodnie z wiosennej kolekcji ostatnio:tak:.

mój Patryk to taki amator koszul i krawatów :-)
Eleganci z Waszych Synów:-) A ten krawat jaki "dorosły" już;-)

Irtasiu jakie te ubranka kolorowe i wesołe - pasją do Jenni:tak: Takie z niej dziecie kwiatów;-)

Jakie pomysłowe i uniwersalne:-D Ja się nie znam na takich rzeczach, bo mam dwóch chłopów:-p

czy któraś z mam była ostatnio w TESCO i czy było już coś fajnego na wiosnę dla chłopaczków???
Wczoraj widziałam sporo letnich rzeczy w Tesco, ale nie przyglądałam się zbytnio jeszcze:sorry2:

Extra, tak jak i reszta Twoich zakupów Tyciu:tak::tak: Koszulki to pewnie już po powrocie do IE kupię u nas, bo nie wiem czy trafimy tu na takie ciepło w maju;-) Komplecik Next w super cenie i słodziutki:tak:

reklama
no moje dziecię pewnie ma już 102 albo więcej.... majtusie z księżniczkami;-) kupiłam na 6lat teraz i sa dobre:cool2::-D..spodnie na 104 ale rajstopki naprawdę rożnie wychodzą zależy od firmy ,materiału :blink:
Emilka ma na 4-5L i są akurat :tak: choć ma inne większe rozmiarowo ale wypadają tak samo jak z "księżniczkami" :-D

bardzo ładne :tak:

Ja dla Emilki chyba mam wszystko bo aż mi się szuflady nie domykają :sorry2: i upycham gdzie idzie :szok:

Do góry