reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

Pieknaszyszunia torba fajna i praktyczna a jak z przegrodkami??Masz tam cos w srodku?
Polcia fajna kolyska i cena tez :yes:
majka ja patrzylam na czapeczki i albo rozm sa jak 56,62 inne miesiacami a inne mam pomiedzy 35-38 i chyba tu o cm chodzi.
Co do wanienki to ja tez term mam osobno.A rozmiar rozmiarowi nie rowny wiec trzea pomierzyc ubranka same do siebie a nie na metki patrzec.

reklama
oregano ja od szwagierki dostanę wanienkę zwykłą, termometr oddzielnie, a czy skorzystam z niego się okaże ;)

A ja się wkurzyłam. Zamówiłam pościel na allegro. Tj chciałam 5 elementową, ale nie było wzoru, który chciałam, więc zdecydowałam się na droższą 6 elementową (choć i tak bym nie wykorzystała baldachimu), ale miał być wzór. Zapłaciłam, a facet mi pisze, że nie ma tego wzoru!
girl.jpg

Ja własnie kończę dniówke w pracy....Dzień jak popyrtany:) ale to pisze potem
Byłam w biedronce i kupiłam te ręczniki kąpielowe z promocji 2 szt i paczkę tych pieluch tetrowych, ale powiem Wam, ze te tetry które zamówiłam na allegro po 1,99 są o niebo lepsze...Te z biedronki takie szare, a nie białe:/
Przeżyjemy:)

A ręczniczki tez takie sobie...

mamuska bardzo ładna ta pościel. Może jeszcze będzie, tylko muszą Ci ją zamówić?
wczoraj kupiłam pościel, którą szukałam latami (dosłownie). Jeden komplet dostałam z 5lat temu i teraz chciałam kupić drugą tego samego wzoru. Czekam, ma przyjść z Włocławka
ja chyba wole mieć termometr do kąpieli, przynajmniej na początku :-)

vici w środku jest jedna na zamek kieszonka, ale i tak raczej w takie torby to się "wrzuca" mi tam przegródki nie potrzebne;-)
oregano ja tez wole mieć termometr, później będę łokcia używać, jak dojdę do wprawy:tak:
Mamuska to niech kasę oddają...

oregano, Szyszunia - no właśnie napisałam im maila, czy jest szansa, ze w najbliższym czasie będzie, a jak nie to proszę o zwrot gotówki
oregano a zamawiałaś przez neta? Masz do polecania jakąś str? Bo ja przeleciałam wczoraj prawie całe allegro i jakoś nic nie przypada mi do gustu, a jak już przypadło to nie ma :p
mb noo ręczniczek mam wrażenie, że się szybciutku będzie niszczył, no ale zobaczymy ;)

oregano - dobra gatunkowo ta pościel? Bo szukam porzadnej, dobrej pościeli. Polecasz?

dziewczyny,

znacie jakąś dobrą gatunkowo firmę pościelową dla dorosłych? w sensie pełnowymiarowe pościele :)

reklama
Do góry