reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

oregano no one są na taśme jak te zwykłe naklejki na ścianę, więc powinny zejść bez problemu ;)
a Aurora to nawet "śpiąca królewna" z tej bajki tak miała na imię :):):)

reklama
dzisiaj maly zakup- komplet na swieta dla mojej sniezynki, teraz tylko musze znalezc jakas czapke/ladna kokardke do tego

IMG_5876.jpg

Załączniki

• IMG_5876.jpg
    IMG_5876.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 70
NIEZAPOMINAJKA piękny, przepiękny - uroczy, bardzo mi się podoba, a Ty spać nie możesz o 4???

Fajny artykuł na wp, trochę mnie rozbawił Ile kosztuje niemowlę? - wersja "bieda" i "na bogato" - Dzieci.pl

Ja wczoraj byłam na zajęciach w szkole rodzenia a moja mama z moim synkiem szalała w tym czasie w galerii handlowej i obkupiła wnuki w smyku, babcia zaszalała.

Do tych pajacyków mama dokupiła fajne czapeczki w tych samych kolorach, Paweł dostał piękne czarne spodnie i rajstopki spaidermena :rofl2:.

niezapominajka,cosiek urocze ubranka :-)
ag_krk, tak moja córka ma już więcej rzeczy niż ja. A przede wszystkim ma ładniej ode mnie poukładane i wyprasowane. Dla samej siebie tak mi się nie chce :-D

Dzisiaj rano wylicytowałam w końcu kołyskę w zadawalającej mnie kwocie, teraz już mam wszystko (no jeszcze tylko rożek i parę rzeczy z apteki, no i może piżamkę dla mnie).
3624321945

reklama
cosiek kolyska sliczna a jaka cena jesli mozna wiedziec? Ciuszki tez super
niezapominajka sliczne ubranko swiateczne
Ag KrK u mnie tak i Victor i Raphael ma wiecej jak ja :-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry