ananaska ja też kupiłam paczkę pampersa

i myślę, że jak się sprawdzą to poprostu będę zamawiać większą ilość na allegro i będzie najtaniej. Czasem przesyłka jest gratis więc myśle, że to najlepsza opcja dla nas:-)
Z tego co patrzyłam to te pampersy dada z biedronki sa dosyć tanie, ale ja wolę papmers.
Michalina ja mam kilka kompletów body z dł. i kr. rękawem, pajace, może z 1 szt. kaftanika..uważam, ze zbędny. Oprócz bielizny jakieś 3 sweterki, skarpetki, czapeczki i niedrapki. Mam też kombinezon, taki nieprzesadnie gruby i nieprzesadnie wielki, w sam raz na przełom listopada/ grudnia i to tyle z ubranek

myślę,że to w zupełności wystarczy na start:-)
Wczoraj dostałam listę rzeczy do szpitala potrzebnych i w sumie tam nic specjalnego nie potrzebuje.. podkłady dają, koszulę do porodu też. Pani kazała mi się skupić głównie na zabraniu badań

bo cała reszta schodzi na dalszy plan..i w razie czego oni mają wszystko...mam podejść z rezerwą, dla dziecka pampersy i ubranka. resztę zapewniają, chociaż i tak zabiorę paczkę chusteczek i bepanthen na pupę. no i dla siebie rzeczy do higieny i kosmetyki