Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hejka! nie jestem w temacie ale my właśnie niedawno wróciliśmy z porannych zakupków i chciałam się pochwalić kupiliśmy pierwsze rzeczy dla dzidziulki :-) tj wanienka i kilka ciuszków!!
Mirelka dokładnie taką samą mam upatrzoną Fisher Price prawda Ile za nią zapłaciliście, jeżeli można wiedzieć Bo ja na Allegro widziałam ją za chyba 130 zł... Ale pewna nie jestem...
Lady to jest taka wanienka, z takim materacykiem dla maluszka. Silka my zakupiliśmy ją w sklepie, dostaliśmy trochę zniżki i w sumie wyszło 160 zł wiem, że na allegro taniej ale ja jeszcze nie mam założonego tam konta i podejżewam, ze szybko tam niczego nie kupię a szkoda... bo często tam przeglądam różne rzeczy jest mnóstwo fajnych i ceny też fajniejsze od tych sklepowych
Mirelka, to i tak nie dużo przepłaciłaś, bo z dostawą z Allegro ja zapłacę też coś około 150 zł. A powiedz jak wykonana jest ta wanienka Warta tej ceny
Silka wanienka jest słodka i wykonanie jest fajne i solidne mi się podoba, tylko co do jej praktyczności to nie mam pojęcia jak się sprawdzi! Przeznaczenie wanienki jest od 0-6 m-cy i wydaje mi się, że dla tak małego dziecka jak najbardziej. My w każdym razie potrzebowaliśmy wanienki koniecznie, bo tu gdzie na razie mieszkamy w łazience jest tylko kabina prysznicowa.
Ja kupiłam ją w Smyku i tam napewno możesz sobie obejrzeć zanim kupisz