reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy i zakupki :)

reklama
Wiedziałam Lady, że trafię w Twój gust hihi. No lumpeksy mam 3 w pobliżu, ale w tym akurat są rzeczy jak nówki na wycenie. Jakby prosto ze sklepu.

Izabel fajne ciuszki, masz dobre oko do szukania.
A lumpki, to chyba najfajniejsze sklepy.
W ogóle uwielbiam targi staroci, giełdy itp. można za niewielkie pieniądze znaleźć świetne rzeczy i często niepowtarzalne:tak:

Dziekuję, Masiu, z Twoich ust to największy komplement :)
Ale z tym okiem to różnie bywa, tam po prostu jest sporo ładnych rzeczy, zwłaszcza dla dzieciaczków. Niestety muszę się ciutek finansowo ograniczać... a zaszalałoby się, oj zaszalało....

Oj tak opanować się:baffled::-D nie jest łatwo.
Jakoś tak chyba na początku grudnia, tak przed świętami z kuzynką i koleżanką pojechałyśmy do dużego ciucholandu akurat wszystko było tego dnia za 2zł. I takie siaty wyniosłyśmy, a w domu upychałam po kontach by wojtek nie widział:-D

Haha, dobre, i ile to wszystko razem wyniosło? To tak się wydaje, tu 4 złote, tam 6 złotych, ale jak się wszystko doda to masakra. Ja też się już nie będę chwalić mojemu wizytami w lumpie, bo śmiał sie ze mnie ostatnio że kobieta kupi taniej coś, czego nie potrzebuje. Z kolei mężczyzna jest w stanie dopłacić więcej za coś czego potrzebuje.
Ja nie wiem co lepsze jednak :))

Ku przypomnieniu : to na czym stanęło jeśli chodzi o laktator? Ręczny czy elektryczny? Avent, medela czy co? \Już temat był poruszany ale chyba do konkluzji nie doszłyśmy?:confused:

reklama
Kachurek ja mam reczny - ale przy pierwszym nie używałam , tak mi ładnie ssał ze nie było potrzeby a jak miałam nawał mleka to pod prysznicem wolałam reką sobie wymasowac, kuzynka chwaliła elektryczny (ale mi jakoś to sie nie widzi) chwaliła chwaliła i potezm szybko przestała cycem karmić to chyba bardzo indywidualne. Moze któraś miała osobiste doświadczenie z elektrycznym ???

Do góry